Az irodalmi pályázatra március 4-ig, a többi kategóriában pedig március 10-ig várják a jelentkezéseket az idei Semmelweis Tavaszi Fesztiválra, ahová az egyetem munkatársai is nevezhetnek. A legjobbak a jótékonysági gálaesten is felléphetnek. 

Idén tizenharmadik alkalommal mérhetik össze tudásukat különböző művészeti ágakban a Semmelweis Tavaszi Fesztivál versenyzői. A hallgatók mellett munkatársak  jelentkezését is várják összesen négy kategóriában: a virtuózok viadalára zenés produkciókkal nevezhetnek, az Alkoss! irodalmi pályázatra 3000 szónál nem hosszabb irodalmi pályázatokat várnak „Ébredés” témában, ezen felül táncverseny és versmondás kategóriában is színpadra léphetnek a versenyzők. A produkciókat a hagyományoknak megfelelően idén is szakmai zsűri értékeli, egy-egy oktatóval és hallgatóval kiegészülve.

Az irodalmi pályázatra március 4-ig, a többi kategóriában pedig március 10-ig várják a jelentkezéseket. A Semmelweis Tavaszi Fesztiválnak idén a Nagyvárad téri Elméleti Tömb díszterme ad otthont március 20-21 között. A kétnapos rendezvény ezúttal a modern művészet köré szerveződik; a hagyományokhoz híven a legjobbak a jótékonysági gálaesten is felléphetnek. A művészet mellett a jótékonyságot is képviseli a fesztivál, idén is lehetőség lesz a jótékonysági borok megvásárlásával támogatni a Semmelweis Egyetem valamely klinikáját.

További információ és jelentkezés az esemény Facebook-oldalán

Bódi Bernadett
Fotó (illusztráció): Kovács Attila – Semmelweis Egyetem 

 

A cikket a Semmelweis Egyetem Kommunikációs Igazgatósága tette közzé.