a Semmelweis Egyetem
106 nap
-1 óra
18 perc
14 mp

Budapesti Operettszínház különleges akciója keretében 20%-os kedvezményes jegyeket kínál a Semmelweis Egyetem hallgatóinak a Levelek otthonról – Jávori Ferenc „Fegya” szerzői estjére!

Levelek otthonról – Jávori Ferenc „Fegya” szerzői estje
Helyszín: Kálmán Imre Teátrumban-(az Operettszínházon belül-a volt Moulin Rouge-ban)

Időpontok:
2018. november 9. (péntek) 19.00
2018. november 10. (szombat) 19.00
2018. november 11. (vasárnap) 19.00

Ajánló:
A több mint huszonötéves múltra visszatekintő Budapest Klezmer Band vezetője egy bensőséges hangulatú esten személyes történetekkel fűszerezve mutatja be pályáját és életművét a kárpátaljai gyermekkortól kezdve a budapesti éveken át a visszhangos európai és amerikai sikerekig. A szerző és muzsikustársai – Nagy Anna, Barbinek Gábor, Gazda Bence, Kohan Istvan, Máthé László és Végh Balázs – a sok humorral és életörömmel átszőtt sajátos kompozíciókban a hagyományos jiddis motívumokat elegyítik más népzenei  elemekkel, és egy csepp modernitással is.

Vendégek az Operettszínház művészei: Szinetár Dóra, Mészáros Árpád Zsolt, Szendy Szilvi, és Kerényi Miklós Máté.

Jegyrendelés Bozsogi Nóránál (+36-30-280-97-92, bozsogi.nora@operett.hu), vagy online: https://operettszinhaz.jegy.hu/?event_disabler=368 linken.

Vásárolj online bankkártyával és legyen rögtön a kezedben a jegy! Kattints az alábbi linkre, válaszd ki a helyet, majd a kedvezmény kód beírásával érvényesítsd a kedvezményt!
https://operettszinhaz.jegy.hu/?event_disabler=309

Kedvezmény kód: FEGYA20

Jó szórakozást kívánunk!