a Semmelweis Egyetem
106 nap
-1 óra
13 perc
52 mp

A Rózsavölgyi Szalon különleges akciója keretében 20%-os kedvezményes jegyeket kínál a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak a novemberi kínálatából a következő előadásokra a készlet erejéig:

Helyszín: Rózsavölgyi Szalon – 1052 Budapest, Szervita tér 5.

Előadás:
Széllel szemben – poénok és poémák: Jordán Tamás stand up estje
Időpont: 2018. november 2. (péntek) 19:30

Ajánló: Jordán Tamás beszél színházról, életről, saját magáról – erős öniróniával.
„Sok bajom van a stand up műfajjal. Alig-alig van jó, a többsége komoly szenvedést okoz. Ezt még el is lehetne viselni. Az igazi katasztrófa az, hogy a közönség ezekért is odavan. Felébredt bennem egy dacos düh. Elhatároztam, hogy én is csinálok egy speciális stand up-ot, amelynek az a lényege, hogy a remek történeteim közé becsempészek verseket is. Hiszen a vers is közlés, sok esetben történet is, megpróbálom úgy belopni, hogy egy-egy vers jelenléte magától értetődő legyen.” Jordán Tamás

Előadás:
Florian Zeller: A kulisszák mögött
Időpont: 2018. november 5. (hétfő) 19:30
Szereplők: Spolarics Andrea, Kardos Róbert, Sztarenki Dóra, Vasvári Csaba
Rendező: Ördög Tamás

Ajánló: Daniel és Isabelle vacsorára várják barátjukat, Patrickot és annak új élettársát, Emmát. A látszólag könnyed és vidám este előkészületei közben tapintható a feszültség. A házaspár közeli barátságban volt Patrickkal és korábbi feleségével, akit a férfi elhagyott új szerelme, Emma miatt. Emma fiatal és csinos, semmiben sem hasonlít az elhagyott feleségre. Patrick felhőtlen boldogsága láttán a házigazdák kezdik megkérdőjelezni saját kényelmesen kialakított, rutinos életüket.

Kegyetlenül őszinte darab a kapuzárási pánikról. A szerző ugyanakkor humorral és (ön)iróniával ábrázolja a szereplőket. A párbeszédes jeleneteket újra és újra megtörik a szereplők „kihangosított” gondolatai. Nincs az a hazugság, titkos gondolat vagy elfojtott vágyakozás, amely a közönség elől rejtve maradna – garantált a lebukás!

Florian Zeller kortárs francia regény- és drámaíró. „Korunk legizgalmasabb új színpadi szerzője” – írta róla a The Guardian. Az Apa című drámájáért hazájában Molier-díjjal jutalmazták. A Kulisszák mögött (L’envers du décor) című vígjátékát 2016-ban írta, és ugyancsak komoly sikereket ért el vele.

Amennyiben élne a kedvezményes lehetőséggel, kérjük, jelezzen vissza a jegy@rozsavolgyi.hu email címen, illetve a +36 30 463 88 22-es telefonszámon nyitvatartási időben: hétköznap 12:00 és 18:00 között! Kérjük, igénye mellé jelezze azt is, hogy a Semmelweis Egyetem munkatársa vagy hallgatója!

Lehetőségük van online is érvényesíteni a fenti kedvezményt honlapunkon keresztül, kezelési költség nélkül! Ezt úgy tehetik meg, hogy vásárláskor (mikor már a kosárba helyezték a jegyeket) a kuponkód mezőbe beírják az RvszA2018 kódot, és már is érvényesíthetik a kedvezményt!

Jó szórakozást kívánunk!