2018. január 1-től az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportegyesülete még szélesebb kínálattal várja az Emberi Erőforrások Minisztériuma, valamint a minisztérium háttérintézményeinek, így a Semmelweis Egyetemnek a munkatársait, családtagjait és pártoló tagjait. Az EMMI SE 2018. évi munkahelyi sportprogramjának tájékoztatója alább megtekinthető, a kitöltendő tagfelvételi kérelmek lentebb letölthetők. Kérjük, hogy figyelmesen olvassák el az alábbi tájékoztatót, amely tartalmazza az összes olyan információt, amely alapján a 2018-as esztendőben az egyesület tagjaként rendszeres sportolási lehetőséghez juthatnak a Rekreációs szakosztály meglévő és/vagy leendő tagjai.

A részletes információk a csatolt dokumentumokban találhatók:

Tagfelvételi kérelem és nyilatkozat családtagok és pártoló tagok részére (AYCM családtag és pártoló tag) ide kattintva tölthető le.

Tagfelvételi kérelem és nyilatkozat háttér intézményben dolgozók részére (EMMI háttér intézmények munkavállalói – EMMI SE tagfelvételi kérelem) ide kattintva tölthető le.

Tagfelvételi kérelem és nyilatkozat családtagok és pártoló tagok részére (SK Családtag és pártoló tag – EMMI SE tagfelvételi kérelem) ide kattintva tölthető le.

A tájékoztató ide kattintva letölthető.