Az elmúlt öt évhez hasonlóan a Kommunikációs és Rendezvényszervezési Igazgatóság  idén is készített egyedi, elektronikusan küldhető képeslapokat. Az új képeslapok alatt megtalálhatók a korábbi években közzétett karácsonyi képeslapok is. Az angol nyelvű képeslapok erre a linkre kattintva tölthetők le.

A kiválasztott képeslap letöltéshez kattintson a képek alatt található „letöltés” gombra. (Az elküldés egyéb technikai részleteinek leírásához kattintson erre a linkre…)

Letöltés

Letöltés

Letöltés

Letöltés

Letöltés

Válogasson a korábbi években készült képeslapok között is!

se_kepeslap_2016_1

Letöltés

rs55615_ka-20161118-ka__8962_kar

Letöltés

se_kepeslap_2016_2

Letöltés

rs55612_ka-20161116-ka__6916

Letöltés

se_kepeslap_2016_3

Letöltés

ka-20161201-ka__0754-edit-simple

Letöltés

semmelweis-kepeslap_1 Letöltés kepeslap_tipo2_kep_diszek Letöltés
kepeslap_piktok2b Letöltés semmelweis-kepeslap-4 Letöltés
semmelweis-kepeslap_1 Letöltés kepeslap_tipo_kep_diszek Letöltés
kepeslap_piktok2b Letöltés semmelweis-kepeslap-4 Letöltés
semmelweis-kepeslap-4 Letöltés kepeslap_piktok2bLetöltés

se_kepeslap_2015_1

Letöltés

se_kepeslap_2015_2

Letöltés

se_kepeslap_2015_3

Letöltés

semmelweis-kepeslap_2012_1 Letöltés kepeslap_2012_2 Letöltés
kepeslap_2012_3 Letöltés

A képek a Novell Groupwise levelezőrendszerben egyszerű csatolmányként, vagy az Ön által az e-mailbe beírt személyes szöveg után illesztve is elküldhetőek. A „Háttérkép” funkció használatával akár a képeslapra is ráírhatja személyes szavait.

Technikai útmutató a levelezésbe illesztéshez

Ha nem csak egyszerű csatolmányban küldené a lapot: az “Új levél” megnyitásakor a “Megtekintés” menüpontban kapcsolja be a HTML nézetet (ha nem ez lenne az alapértelmezett nézet). Ekkor az üzenet mező fölött (a GroupWise új verziójában alatt) megjelenik egy szerkesztőléc különböző ikonokkal, ezek közül vagy a „Kép beszúrása” vagy a “Háttérkép” ikonra kattintva kiválaszthatja és beillesztheti az előzőleg letöltött képet. A beszúrt kép a levélben méretezhető – kattintson a képre, majd a sarkokban megjelenő négyzetre és az egér gombját lenyomva tartva kicsinyítse a képet az igénye szerint.

Ha a „Kép beszúrása” opciót választja, akkor az Ön e-mailbe írt szövege a kép előtt vagy után jelenik meg. A „Háttérkép” esetében az üzenetének szövege a képeslapra írva olvasható. Ilyenkor érdemes ügyelni a szöveg elhelyezésére és méretére. Ha a fogadó fél egyszerű szöveg nézetet használ, a képeslap csatolmányként lesz majd látható.

Fotók: Kovács Attila – Semmelweis Egyetem

A cikket a Semmelweis Egyetem Kommunikációs Igazgatósága tette közzé.