József Attila Színház különleges akciója keretében kedvezményes jegyeket kínál a Semmelweis Egyetem minden munkatársának és hallgatójának a Sörgyári capriccio című előadásra.

 

Kedvezményes jegyár: 1500 Ft/fő/előadás

Helyszín: József Attila Színház (1134 Budapest, Váci út 63.)

Időpont: 2017. 11. 17. (péntek), 19.00

 

Bohumil Hrabal: Sörgyári capriccio
vígjáték

Ajánló:

Francin, a kisvárosi sörfőzde gondnoka csendes, visszahúzódó, szinte aszkéta életmódot folytat, míg felesége, a bájos és mindenki által szeretett Maryska szereti a társaságot, a sertéshúst és a sört. A sörfőzde igazgatósága szigorú ellenőrzést ír elő, így Francin kénytelen mindenről jelentést írni. A helyzet csak tovább nehezedik, mikor megérkezik nagybátyja, a kissé zajos és nagyvilági életet élő Pepin. A rendkívül álmos, ám annál vidámabb kisvárosban a változás lassanként kiterjed mindenre. Francin rádiót vesz, s ez a nagyszerű találmány végképp bebizonyítja az embereknek: eljött a “lerövidítések” korszaka, minden közelebb került, csökkennek a távolságok. A cég gépkocsit vásárol a lovak helyett, Pepin lefűrészeli az asztal lábait, Maryska pedig rövidre vágatja combig érő haját…

Jegyigénylés:

Jegyigényét kérjük, jelezze a darabszám megnevezésével a 06-70-457-1809-es telefonszámon, vagy a kerpen.kati@jozsefattilaszinhaz.hu e-mail címen hétfőtől péntekig 10.00 és 17.30 között. Kérjük, foglalásnál hivatkozzon erre a hírlevélre.

Jó szórakozást kívánunk!