A Rózsavölgyi Szalon különleges akciója keretében 30%-os kedvezményes jegyeket kínál a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak az alábbi darabjaira.
 
Kérem, én még nem játszottam
Szép Ernő válogatott szerelmei

ősbemutató
 
Időpontok:
2017. november 7. (kedd), 19:30
2017. november 9. (csütörtök) 19:30
2017. november 23. (csütörtök) 19:30
 
Helyszín:
1052 Budapest, Szervita tér 5.
 
Jegyárak:
3 150 Ft (4 500 Ft helyett)
 
Szereplők:
Ernő, a színháztól eltanácsolt drámaíró: Trill Zsolt
A szerelmek: Bíró Eszter
Sanyi, depressziós komponista: Födő Sándor „Fodo”
 
Rendező:
Seres Tamás
 
Ajánló:
„Barátom, volt ifjúság és volt szerelem. Csak nem vettük észre.”
A második világháború vége felé járunk. Az egykor sikeres, közkedvelt író gyakran betér egy színházba, hogy újabb előadások ötletével meggyőzze a direktort, adjon neki munkát, és persze előleget. De azok az idők már elmúltak, amikor az írónak színpadi sikere lehetett. Miután az igazgatói irodából rendre elkergetik, az író az üres színpadra menekül, ahol egy korhadt, régi székre ülve elmereng. Gyönyörű képek és történetek jelennek meg a szeme előtt: az igazgató úr fiatal feleségéről; a nem szép, de nem is tehetséges színésznőről; a teniszrajongó férjes asszonyról; az öngyilkost megmentő ligeti kisasszonyról, és megannyi más elbűvölő nőről.
Szép Ernő ragyogó költő és író, a magyar irodalom egyik legcsodálatosabb zsenije. Az ő szerelmes történetein keresztül megismerjük hatalmas szívét és az emberiségbe vetett elképesztő hitét.
 
Az előadásról bővebben itt tájékozódhat:
 
Jegyigénylés:
Jegyek igényelhetők a jegy@rozsavolgyi.hu email címen, illetve a +36 30 463 88 22-es telefonszámon hétköznap 12.00 és 18.30 között. Kérjük, jegyfoglalásnál, illetve jegyvásárlásnál minden esetben jelezzék, hogy a Semmelweis Egyetem munkatársai vagy hallgatói.
Figyelem! Most lehetőségük van online is érvényesíteni a kedvezményt a honlapon keresztül, kezelési költség nélkül!
Ezt úgy tehetik meg, hogy vásárláskor (mikor már a kosárba helyezték a jegyeket) a kuponkód mezőbe beírják az PRIMA201dr kódot, amivel érvényesíthetik a fenti kedvezményt.

Jó szórakozást kívánunk!