A Concerto Budapest különleges akciója keretében 2200 Ft-os kedvezményes jegyeket kínál a Hallgatás Napja egész napos zenei fesztiváljára a Semmelweis Egyetem minden munkatársának és hallgatójának.
 
Ajánló:
A több mint 15 koncertet tartalmazó fesztiválnak a Budapest Music Center három terme ad otthont 10-23 óra között. A részletes programról a Concerto Budapest és a Hallgatás Napja honlapján tájékozódhat.
A fiatalabb korosztályra is gondolva (7 éves kortól), 10 órától gyerekprogrammal indítják a fesztivált Ráhangolódó címmel, melyre 700 Ft-ért biztosítanak jegyet (napijegy vásárlása esetén ezt a koncertet is tartalmazza a belépő). A zenészek megidézik az erdő, a természet hangjait: fák susognak, eső szemerkél, madarak csicseregnek, távolból harangzúgás hallatszik. Majd egy-egy zenedarabra figyelünk: felcsendülnek Mozart Kis éji zenéjének ismerős dallamai, részletet hallhatunk Brahms brácsadalaiból, Megyesi Schwartz Lúcia pedig Farkas Ferenc darabjait énekli majd Simon Izabella kíséretében.
 
Jegyigénylés:
A programokra 2017. október 19-én, csütörtökön 9 óráig lehet jelentkezni e-mailben (menus.monika@concertobudapest.hu).
A jegyátvétel a visszaigazolást követően 2017. október 19-én (csütörtök) 9-12 és 13-16 óra között, valamint október 20-án (péntek) 9-12 óra között a Concerto Zeneházban (Páva utca 10-12.) lehetséges. Kérjük, levelében jelezze, hogy melyik típusú jegyet igényli, hány főre, és hogy honnan értesült a lehetőségről!
 
Jó szórakozást kívánunk!