A Rózsavölgyi Szalon különleges akciója keretében 30%-os kedvezményes jegyeket kínál a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak az októberi előadásokra.

 
„Szülőfalum Pest”
Fesztbaum Béla színházi estje Molnár Ferenc írásai alapján
 
Időpontok:
2017. október 8. (vasárnap) 16:00
2017. október 8. (vasárnap) 19:30
 
Helyszín:
Rózsavölgyi Szalon, 1052 Budapest, Szervita tér 5.
 
Jegyárak:
3 150 Ft (4 500 Ft helyett)
 
Rendező és szereplő:
Fesztbaum Béla
 
Ajánló:
Jól ismerjük az elegáns és briliáns vígjátékok, vagy a Pál utcai fiúk szerzőjét, de nem igazán ismerjük azt a szenvedélyes hangú, tisztán látó publicistát, aki a világhírű darabok hátterében, estéről estére, magányosan, egy kávéházi asztal mellett, egyéni hangvételű cikkekben írta meg, mondta el véleményét a körülötte lévő világról, a felnövő világvárosról, Pestről, közéleti visszásságokról, a társadalmi egyenlőtlenségekről, mindent átszövő hazugságokról. Színjátékírói íráskészsége, szellemessége, humora és éleslátása ezekre az írásokra is nagyon jellemző, de ezeket természetesen nem színpadra szánta, bár megjelentek nyomtatásban, tulajdonképpen a nagyközönség számára ismeretlenek.
A közönség egy olyan egyszemélyes színházi estet láthat, ami tudatosan egymás mellett megidézi a “színházi” írót és a “kávéházi”, ismeretlen arcát, nem színpadra szánt szövegein keresztül. Az estet 3 fős zenekar kíséri, az elhangzó zenék Fesztbaum Béla szerzeményei.
 
 
Jegyigénylés:
Jegyek igényelhetők a jegy@rozsavolgyi.hu email címen, illetve a +36 30 463 88 22-es telefonszámon hétköznap 12.00 és 18.30 között (szeptember 6-ig hétköznap 10:00-18:00 óra között, szeptember 7-től hétköznap 12:00 és 18:30 között). Kérjük, jegyfoglalásnál, illetve jegyvásárlásnál minden esetben jelezzék, hogy a Semmelweis Egyetem munkatársai vagy hallgatói.