A Rózsavölgyi Szalon és a József Attila Színház különleges akciója keretében kedvezményes jegyeket kínál a Semmelweis Egyetem minden munkatársának és hallgatójának az alábbi előadásokra.

Rózsavölgyi Szalon

Magánrendelés – Rangos Katalin beszélget Dr. Schwab Richárd gasztroenterológussal

Időpont:
2017. április 22. (szombat) 15:00

Helyszín:
Rózsavölgyi Szalon (1052 Budapest, Szervita tér 5.)

Kedvezményes jegyár:
1000 Ft

Ajánló:
Áprilistól Rangos Katalin a Rózsavölgyi Szalonban folytatja a Klubrádióban megszakadt beszélgetéseit, – természetesen nem csak orvosokkal. Az “unplugged” interjúk közönsége mostantól láthatja a vendég reakcióit és gesztusait, sőt, ha akarja, kérdezhet is a riporter mellett. A Magánrendelés meghívottai hol tényleg orvosok – akik nemcsak szakterületük kitűnő specialistái, hanem nagyon jól beszélnek is róla -, máskor művészek, írók, tudósok, illetve a közélet olyan szereplői, akikre aktuálisan vagy tartósan kíváncsiak vagyunk. “A kíváncsiságot nem egészséges elfojtani. Akkor jó nekem, ha kérdezhetek” – így Rangos, aki hamarosan újra elveszhet a részletekben.
Április 22-én délután, Dr. Schwab Richard gasztroenterológus, a Diavitas orvosigazgatója jön a Rózsavölgyi Szalonba, hogy megtudjuk tőle, milyen újdonságokat fedeztek fel a diabétesszel kapcsolatban, mit tud a genetika a vastagbélben “kalandozva”, és hogyan alkalmazzák a molekuláris biológiát a személyre szabott gyógymódokban. Ha van kérdése, felteheti Ön is!

Jegyigénylés:
Jegyek igényelhetők jegy@rozsavolgyi.hu email címen, illetve a +36 30 463 88 22-es telefonszámon hétköznap 12.00 és 18.30 között. Kérjük, jegyfoglalásnál, illetve jegyvásárlásnál minden esetben jelezze, hogy a Semmelweis Egyetem hallgatója vagy munkatársa!


József Attila Színház

Ugo Betti: Bűntény a Kecskeszigeten
dráma

Időpont:
2017. április 19. (szerda) 19:30

Helyszín:
József Attila Színház (1134 Budapest, Váci út 63.)

Kedvezményes jegyár:
1250 Ft (helyfoglalás érkezési sorrendben)

Szereplők:
Pikali Gerda, Kocsis Judit, Kovalik Ágnes, Quintus Konrád

Ajánló:
“És mi a bűn, ha nem a lélek eszköze, amelynek révén a szerelmet kielégíti és legyőzi.” – Ezt vallja Betti drámájának férfi főhőse, aki körül három magányos, szeretetre vágyó, a maga egyéni módján ízig-vérig Nő kering, és vergődik végzetes pókhálójában, mert végre az ösztöneik és kimondhatatlan fájdalmaikból fakadó érzelmeik szerint cselekszenek… Meddig terjed a bűn? Mi és milyen mélységben adhat feloldozást? Feloldható-e, megfejthető-e a szerelemre és egymásra áhítozó férfi és nő örök harca? A kietlen olasz szigeten élő, egy családot alkotó nők végül meghozzák a döntést a férfi és önmaguk felett…

Kollár Béla: Veszek egy éjszakát
komédia dalokkal

Időpont:
2017. április 21. (péntek) 19:00

Helyszín:
József Attila Színház (1134 Budapest, Váci út 63.)

Kedvezményes jegyárak: 1750 Ft, 1450 Ft, 1150 Ft

Ajánló:
Weber úr, a csemegebolt tulajdonosa évek óta reménytelenül szerelmes a jómódú Varga család leányába, Zsuzsába. A fiatalasszony mit sem sejt Weber úr érzéseiről, azokat egyedül Julis, a jólelkű cselédlány ismeri. Kovácséknál egyre több feszültséget okoz a pénz, pontosabban annak hiánya, a család elszegényedni látszik, amikor Zsuzsa kézhez kap egy levelet… Szórakoztató vígjáték a szerelemről, a pénz és a polgári erkölcs küzdelméről.

Részlet az előadásból: https://www.youtube.com/watch?v=piWqOBzT4h0

Az előadásban többek között elhangzanak az alábbi dalok:

Fényes Szabolcs – Mihály István: Odavagyok magáért

Fényes Szabolcs – Mihály István: Holnap, ki tudja látsz-e még

Fényes Szabolcs – Harmath Imre: Mondd meg nyíltan

Eisemann Mihály – Szilágyi László: Egy kis rúzs

Eisemann Mihály – Szilágyi László – Mihályi István: Köszönöm, hogy imádott

Jegyigénylés:
Jegyek igényelhetők a 06-70-457-1809-es telefonszámon (10.00-18.00 óra között) vagy kerpen.kati@jozsefattilaszinhaz.hu e-mail címen. Kérjük, jegyfoglalásnál, illetve jegyvásárlásnál minden esetben hivatkozzon erre a hírlevélre!