József Attila Színház különleges akciója keretében kedvezményes jegyeket kínál a Semmelweis Egyetem minden munkatársának és hallgatójának az alábbi előadásra.

Helyet az ifjúságnak, avagy adom a Bankot

zenés komédia

Helyszín: József Attila Színház (1134 Budapest, Váci út 63.)

Időpont: 2017. 01. 22. (vasárnap) 17:00

Kedvezmény: 30% a teljes jegyárból

Jegyigénylés: 06-70-457-1809 (10.00-18.00 óra között) vagy kerpen.kati@jozsefattilaszinhaz.hu

AJÁNLÓ

Ki ne nosztalgiázott volna már a régi magyar filmek bűbájos világát felidézve? Nos, ez az előadás éppen egy ilyen pompás időutazást kínál a harmincas évek édesbús és örökké szerelemtől ittas Budapestjének világába. S ha már oda varázsol bennünket a képzeletünk, ugyan ki ne szeretne cinkosa lenni egy rátermett fiatalembernek abban, hogy bebizonyíthassuk, nem csupán a rang, a hatalom vagy a pénz segítségével lehetünk sikeresek, elegendő egy frappáns ötlet, egy cseppnyi gátlástalanság, némi bátorság: s máris kész a siker vagy éppen a kasszasiker!
A korszak jól ismert, klasszikus karakterei kelnek életre a színpadon, megtöltve kacagással, muzsikával és némi bölcs tanulsággal is szívünket. A darab slágereit Fekete Mari zeneszerző jegyzi, a nagyszerű dalszövegeknek Verebes István a gazdája. Sándor Dávid koreográfiái humoros köntösükben szintén a XX. század első felébe repítik a nézőket és a színészeket egyaránt, hogy együtt örüljünk önfeledten az életnek, a szerelemnek és annak az örökké játékos ifjúságnak, amely ennek a világnak minden gesztusából, mondatából és dallamából árad felénk.

Kérjük, jegyfoglalásnál, illetve jegyvásárlásnál minden esetben hivatkozzon erre a hírlevélre!

A Semmelweis Egyetem hallgatói és munkatársai részére igénybe vehető állandó kedvezményekről erre a linkre kattintva olvashat.

A képek forrása: jozsefattilaszinhaz.hu