Két naposra bővült az idei karácsonyi ünnepség az I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikán: koncerttel, színházi előadással, a támogatóknak köszönhetően ajándékokkal is kedveskedtek a gyerekeknek. Az egyik kereskedelmi rádió a helyszínről jelentkezett be, és a zenei kívánságok teljesítése mellett adománygyűjtést is szervezett a klinika javára.

A Nemzeti Színház színészei – Tóth Auguszta, Trokán Anna, Berettyán Nándor, Olt Tamás, Rubold Ödön – és Bozsik Yvette balettáncosai az Éden földön című mesés játékkal szórakoztatták a gyermekeket, szüleiket, valamint a klinika dolgozóit. Dombi Rudolf olimpiai bajnok kajakozó és a Szív Bajnokai gyermekcsapat olimpiai érmeket és ajándékokat vitt a gyerekeknek. Az egyik kereskedelmi rádió a helyszínre kitelepülve adományokat gyűjtött az intézménynek, és teljesítette a gyerekek, valamint a dolgozók zenei kívánságait. Az Alma együttes koncerttel járult hozzá a jó hangulathoz.

A karácsonyi ünnepséget a Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány szervezte, a programok mellett a támogatóknak köszönhetően játékokat, zenei cd-ket, valamint egészségügyi eszközöket is kaptak a gyerekek. Az egyik támogató pedig egészséges finomságokkal lepte meg a gyermekeket és a dolgozókat.

KT
Fotó: Karancsi Rudolf

Galéria

9kép

A cikket a Semmelweis Egyetem Kommunikációs Igazgatósága tette közzé.