Idén már karok szerint lebontva is elérhető a Semmelweis Egyetem 2016/17-es tanévének rendje. Az átfogó táblázatban egy helyen érhető el a teljes SE következő tanévre vonatkozó beosztása, köztük a szorgalmi- és vizsgaidőszakok dátumai képzésekre lebontva, az egyetemi ünnepségek időpontjai és helyszínei, valamint a munkaszüneti napok és oktatási szünetek dátumai.

A 2016/2017-es tanév őszi szorgalmi időszaka szeptember 5-től december 9-ig tart, a tanévnyitó ünnepséget szeptember 3-án, a Budapest Kongresszusi Központban rendezik. Az őszi vizsgaidőszak valamennyi karon december 12-én kezdődik majd.

RS20818_KA-20140717-IMG_6894-hallgato-scrA táblázat karok szerint lebontva – ÁOK, EKK, ETK, FOK és GYTK – tartalmazza a tanév legfontosabb időpontjait. A hallgatók minden lényeges esemény dátumát végigböngészhetik, ide értve például a regisztrációs hét és a beiratkozás időpontját, de olyan évközbeni rendezvényeket is megtalálnak, mint a Semmelweis Symposium vagy a TDK Konferencia dátuma.

A jobb áttekinthetőség érdekében eltérő színek jelölik a beiratkozással, a vizsgaidőszakkal, a záróvizsga-időszakkal, az ünnepségekkel és a tudományos rendezvényekkel kapcsolatos időpontokat.

Keresztes Eszter

A cikket a Semmelweis Egyetem Kommunikációs Igazgatósága tette közzé.