PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

“Medical students beyond frontiers 2016”

A Lions Austria Program idén is lehetőséget nyújt a Semmelweis Egyetem IV. és V. éves Általános Orvostudományi Karon tanuló hallgatói számára 1 hónapos ausztriai gyakorlat letöltésére, 4 biztos, és 4 tartalék főnek. A gyakorlat valamelyik ausztriai orvosegyetemi klinikán vagy oktató kórházban 2015. július, vagy augusztus hónapokban végezhető el.

  • Bécsben csak júliusban, Grazban, Innsbruckban, és Salzburgban csak augusztusban lehet pályázni. Ezen felül Ausztria számos kórházaiban van a gyakorlatok elosztási lehetősége, mint Vienna Krankenhaus Hietzing, Wilhelminenspital, Lorenz Böhler Unfallkrankenhaus and in Feldkirch, Linz, St. Pölten Klagenfurt a.s.o.

 Pályázni 2016. február 26. 14 óráig leadott hiánytalan pályázati anyaggal lehet.

A pályázatnak tartalmaznia kell:

  • A hiánytalanul kitöltött magyar nyelvű pályázati lapot.
  • A hiánytalanul kitöltött német nyelvű pályázati lapot.
  • Maximum 1 oldalas magyar és német nyelvű önéletrajzot.
  • Nyelvvizsga bizonyítvány (ok) másolatát. Német nyelvtudás előírás.

A pályázati adatlapon kérjük felsorolni azt a maximum 3 szakterületet, amelyből gyakorlatát elvégezné a program keretében fontossági sorrendben leírva. Kérjük megjelölni azt a várost (városnév), ahol a gyakorlatot eltöltené (Bécs,- csak július! Innsbruck,- csak augusztus! Salzburg,- csak augusztus! Klagenfurt, Feldkirch, Linz, St. Pölten). Kérjük megadni az Önnek megfelelő időpontot, esetleg időpontokat megfelelőségi sorrendben (csak egész hónap jelölhető meg).

A gyakorlat költségét a Lions Austria Program fedezi.

A pályázókat a Kerpel-Fronius Tehetséggondozó Tanács tagjaiból kijelölt bizottság személyesen is meghallgatja német nyelven. Végső döntést azonban a kiíró Lions Austria Program hoz. Az osztrák fél készíti el a nyertes hallgatók számára a város, gyakorlat beosztását és időpontját, amelyen később változtatni nincs lehetőség, ezért a pályázat beadásakor kérjük a fentiek átgondolását. A Semmelweis Egyetem a gyakorlatot a hallgatók számára az adott szakterületen elismeri. A Pályázati lapok elektronikus formában letölthetők a Semmelweis Egyetem, vagy a Kerpel-Fronius Ödön Tehetséggondozó Program (kerpel.sote.hu/hirek) honlapjáról.

A pályázatokat a Kerpel-Fronius Ödön Tehetséggondozó Programhoz (Szluka Beáta koordinátor) kérjük eljuttatni 2016. február 26-ig 1 eredeti és 1 elektronikus formában a tehetsegpont.se@gmail.com e-mailcímre.

1089 Budapest, Nagyvárad tér 4.F-4

Tel:459-1500/56352

Email:tehetsegpont.se@gmail.com

A magyar nyelvű pályázati adatlap word-formátumban erre a linkre kattintva letölthető.

A német nyelvű pályázati adatlap word-formátumban erre a linkre kattintva letölthető.