pesterzsebeti_uszoda3A Kommunikációs és a Rendezvényszervezési Igazgatóság több sportlétesítménnyel kötött szerződést kedvezményes sportolási lehetőségre. A korábban már meglévő Pesterzsébeti uszodában igénybe vehető (a hallgatók egész évben ingyenesen úszhatnak) lehetőség mellett az egyetem munkatársai már a Kispesti Uszodában is vásárolhatnak kedvezményes bérletet maguk és családtagjaik számára. A 10 alkalmas bérlet ára 7.000.- Ft. Kedvezményesen használható a is: a diákjegy a nap bármely szakában, 3 órás időtartamra: 760 Ft., a felnőtt jegy a nap bármely szakában, 3 órás időtartamra: 1120 Ft.

A Power Fitness Budapest edzőterem a havi korlátlan bérlet vásárlása esetén 50 százalék kedvezményt ad. Szolgáltatások: fitness, kardió, személyi edzés, electro fitness. Csoportos edzések: brazilian jiu-jitsu, TRX, box és fit-kid.

Az Atma Center Jógastúdióban a kedvezmény mértéke 8, 10, 12 alkalmas jógabérlet vásárlása esetén 10 százalék. Ugyanekkora kedvezményt ad az egyszeri belépésre jogosító jegy, illetve a bérlet vásárlása esetén a Millennium Wellness.

RS30920_KA-20150428-IMG_3556-sportnap-scr

Az egyetem sportlétesítményeit változatlanul a mindenkori díj 50 százalékáért vehetik igénybe a munkatársak. Sportolási lehetőség a Zágrábi úti sportcsarnokban és a Népligeti Sporttelepen van.
A további szabadidős kedvezmények az alábbi linken érhetők el, a kulturális kedvezményekről pedig itt olvashatnak.

Tóth-Szabó Szilvia
Fotó: Kovács Attila – Semmelweis Egyetem

A cikket a Semmelweis Egyetem Kommunikációs Igazgatósága tette közzé.