Pedagógusnap alkalmából elismeréseket adott át többek között a Semmelweis Egyetem munkatársainak is az emberi erőforrások minisztere. Balog Zoltán ünnepi beszédében úgy fogalmazott: „a pedagógusnap lényege, hogy elismerjük a minőségi munkát. Akik ma díjat kapnak, azoknál a szakmai és az emberi minőség összekapcsolódik”. 

c6XBcYVCLSOg1myNKsamN3A52yYqwctAWITCE23d1V8_fejérdyKiemelkedő oktató-nevelő munkája, életpályája, a pedagógus élethivatás melletti elkötelezettsége elismeréseként Eötvös József-díjban részesült dr. Fejérdy Pál, a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar volt dékánja, a Fogpótlástani Klinika egyetemi tanára.

ohZeJ3gdlGuH8vkulfvCq6PU-QDGnwAkRai3wnQUK3c_prohaszkaA felsőoktatás területén kiemelkedő oktatási, kutatási és nevelési munkájáért, illetve iskolateremtő, nemzetközi szinten is elismert tevékenységéért Szent-Györgyi Albert-díjban részesült dr. Prohászka Zoltán, a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar, III. Sz. Belgyógyászati Klinika egyetemi tanára.

GEkK0IQ7-hrb7DY4Yw7DqtqUeOMEAZ66oncEiZ5E3DM_timárKiemelkedő hatású oktatási-nevelési-gyógypedagógiai munkájáért, valamint a pedagógiai gyakorlatot segítő kiemelkedő tudományos tevékenysége elismeréseként Apáczai Csere János-díjban részesült dr. Timár Júlia, a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar, Farmakológiai és Farmakoterápiás Intézet egyetemi docense.

DP

Forrás és fotók: Emberi Erőforrások Minisztériuma

A cikket a Semmelweis Egyetem Kommunikációs Igazgatósága tette közzé.