A pályázat doc. formátumban erre a linkre kattintva letölthető

BÜFÉ PÁLYÁZATI HIRDETMÉNY

A Semmelweis Egyetem (1085 Budapest, Üllői út 26-28.), továbbiakban Kiíró, az állami vagyonnal való gazdálkodásról szóló 254/2007. (X.4.) Kormányrendelet alapján nyilvános, egyfordulós, nem közbeszerzési pályázatot hirdet külön-külön a Semmelweis Egyetem vagyonkezelésében lévő

1. Budapest VIII. kerület Korányi Sándor u. 2. szám alatti I. Belgyógyászati Klinika Épületében lévő, 16 m2 alapterületű büfé (üzlettér 8 m2 + 8 m2 előkészítő), a
2. Budapest VIII. kerület Korányi Sándor u. 2. szám alatti I. Sebészeti Klinika Épületében lévő, 39 m2 alapterületű büfé, a
3. Budapest VIII. kerület Rezső tér 16. szám alatti Markusovszky Kollégium Épületében lévő 65,05 m2 alapterületű büfé, a
4. Budapest VIII. kerület Szentkirályi u. 40. fsz. 12. szám alatti, Szájsebészeti Oktató Intézet Épületében lévő 8 m2 alapterületű üzlethelyiség szájhigiéniás termékek és vény nélküli fájdalomcsillapítók forgalmazására azon betegek számára, akik az Intézetben fogászati kezelés alatt állnak és a
5. Budapest VIII. kerület Korányi Sándor u. 2. szám alatti, Üllői út Szigony u. sarki épület, összesen 6 m2 területtel a Kiíró alaptevékenységével összeegyeztethető kereskedelmi vagy szolgáltatási tevékenységhez bérletre.

Kiíró a pályázatokat a pályázatok rangsorolásakor a megajánlott bérleti díj mértéke, a forgalmazandó termék, termék ára, választéka, a bérbe adandó terület kialakítása, vendéglátói, kereskedelmi területen szerzett gyakorlat, referenciák, kedvezmények, érvényesíteni kívánt, évenkénti áremelés mértéke, egyéb szolgáltatás nyújtása szempontok alapján külön-külön bírálja el.

A megkötendő szerződés típusa: A pályázat nyertesével határozott idejű bérleti szerződés köthető.

A hasznosításra vonatkozó fontosabb feltételek:
A bérlőt üzemeltetési kötelezettség terheli.
A rendeltetésszerű használathoz szükséges berendezési- és felszerelési tárgyak és hatósági engedélyek beszerzéséről, bejelentések megtételéről a bérlő gondoskodik.
A közüzemi költségeket a bérlőnek kell, a bérleti díjon felül megfizetnie.
Az üzemeltetési és hasznosítási feltételeket a Részletes Pályázati Dokumentáció tartalmazza.

A vagyonelem használatáért járó ellenérték teljesítésére vonatkozó előírások:
Kiíró a legkisebb bérleti díj összegét

1. Budapest VIII. kerület Korányi Sándor u. 2. szám alatti I. Belgyógyászati Klinika Épületében lévő büfé esetében 270.000 Ft + ÁFA/hó összegben köti ki, a
2. Budapest VIII. kerület Korányi Sándor u. 2. szám alatti I. Sebészeti Klinika Épületében lévő büfé esetében 250.000 Ft + ÁFA/hó összegben köti ki, a
3. Budapest VIII. kerület Rezső tér 16. szám alatti Markusovszky Kollégium Épületében lévő büfé esetében 80.000 Ft + ÁFA/hó összegben köti ki, a
4. Budapest VIII. kerület Szentkirályi u. 40. fsz. 12. szám alatti, Szájsebészeti Oktató Intézet Épületében lévő üzlethelyiség esetében 20.000 Ft + ÁFA/hó összegben köti ki, a
5. Budapest VIII. kerület Korányi Sándor u. 2. szám alatti, Üllői út Szigony u. sarki épület esetében 150.000 Ft + ÁFA/ hó összegben köti ki.

Az ajánlatban vállalt bérleti díj megfizetése havonként előre, 15 napos fizetési határidővel esedékes. A bérleti díj a közüzemi díjakat nem tartalmazza.
A Kiíró a bérleti díjat a KSH által közölt hivatalos fogyasztói árindex szerinti mértékben évenként megemeli.

A pályázaton való részvétel feltételei, a pályázati ajánlat kötelező tartalmi elemei és érvényességi feltételei a Részletes Pályázati Felhívás elnevezésű pályázati dokumentációban találhatók meg. A pályázati ajánlat érvényes, ha azt a pályázó a Részletes Pályázati Felhívás megvásárlását követően, az ajánlattételi határidőben nyújtotta be és a pályázó eljárása és ajánlata megfelel a jelen pályázati felhívásban, az egyes Részletes Pályázati Felhívásban és a jogszabályokban (ideértve a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI törvényben előírt átlátható szervezet követelményét is) foglalt feltételeknek.

A Részletes Pályázati Felhívás, átvételi igazolás mellett megvásárolható a Semmelweis Egyetem Vagyongazdálkodási Igazgatóságán (1085 Budapest, Rökk Szilárd u. 13. I. emelet 102. szoba) péntek kivételével, munkanapokon 9.00-től 15.00 óráig.

A Részletes Pályázati Felhívások árai bruttó 30.000 Ft, amely postai csekken fizethető be. Csekk átvehető (1085 Budapest, Rökk Szilárd u. 13. I. emelet 102. szoba) péntek kivételével, munkanapokon 9.00-től 15.00 óráig.

Kiíró fenntartja magának a jogot, hogy a Részletes Pályázati Felhívásban közölt feltételeknek, illetve a vonatkozó jogszabályok érvényességi feltételeinek nem megfelelő ajánlatokat, vagy a pályázat egészét érvénytelennek, vagy eredménytelennek nyilvánítsa, vagy a pályázatot az ajánlattételi határidő lejártáig módosítsa, vagy visszavonja, továbbá, hogy amennyiben a pályázat érvénytelenségének, vagy eredménytelenségének alapjául szolgáló körülmény – ideértve a Kiíró gazdálkodási, vagy működési érdekeit is – a pályázat elbírálását követően következett be, akkor a szerződés megkötésétől egyoldalúan, és minden kártérítési kötelezettség nélkül elálljon.

Kiíró a Részletes Pályázati Felhívásba előzetes betekintést megenged, de érvényes pályázatot csak az nyújthat be, aki a dokumentációt megvásárolta és ennek tényét igazolja. A dokumentáció nem ruházható át.

A pályázat benyújtásának módja: Magyar nyelven, 1 eredeti és 1 másolati példányban, roncsolásmentesen megbonthatatlan fűzött formában.
A pályázat benyújtásának határideje: 2014. május 7. 8.30, helye: Semmelweis Egyetem Vagyongazdálkodási Igazgatóságán (1085 Budapest, Rökk Szilárd u. 13. I. emelet 102. szoba)
A pályázati ajánlat elkészítésére, és tartalmára vonatkozó szabályokat részletesen a pályázati dokumentációk tartalmazzák.

A pályázati ajánlatok elbírálásának határideje, és az értesítés módja:
A pályázati ajánlatok elbírálására vonatkozó döntést a Kiíró hozza meg, a pályázat benyújtására megszabott határidőt követő, legfeljebb 30 napon belül. Kiíró jogosult a pályázat elbírálásának határidejét – az érintettek egyidejű értesítése mellett – egy alkalommal legfeljebb 30 nappal meghosszabbítani.

Kiíró a pályázókat a pályázat eredményéről az elbírálást követően, legfeljebb 8 napon belül, írásban értesíti a pályázók által megadott levelezési címen.

A szerződéskötés és birtokba adás tervezett időpontja: 2014. május 26.

Az üzemszerű működés megkezdésének legkésőbbi időpontja: a Részletes Pályázati Felhívásban

A pályázati eljárással kapcsolatban felmerült technikai kérdésekben felvilágosítás kérhető dr. Lugossy Ágnes igazgatótól a 06-20-825-9875-ös telefonszámon, illetve a lugossy.agnes@gmf.usn.hu e-mail címen.