Új képA Semmelweis Egyetem I. és II. Sz. Gyermekklinikája hatodik éve részesül a Magyar Villamos Művek Zrt. támogatásában. A „Legszebb napom” rendezvény keretében a két intézménynek juttatott 10-10 millió forintos adományt Baji Csaba elnök-vezérigazgató és Bally Attila kereskedelmi vezérigazgató-helyettes adta át.

Az adományt az I. sz. Gyermekklinika részéről a volt és jelenlegi intézményvezetők, dr. Tulassay Tivadar és dr. Szabó Attila, míg a II. Sz. Gyermekklinika nevében dr. Szabó András igazgató vette át. A két klinika a pénzt a gyógyítás és a prevenció jegyében a beteg gyermekek ellátására fordítja majd.

Új kép_2„Az MVM Csoport sokféle területen támogatja a fiatalok boldogulását, de ezek közül is kiemelkedik legnagyobb kincsünk, gyermekeink, a jövő generációinak egészsége” – mondta az elnök-vezérigazgató.

Az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. és energiakereskedő leányvállalata, az MVM Partner Zrt.  minden évben megszervezi a beteg, tartós gyógykezelésre szoruló és gyógyult gyermekek Élménynapját.

Mozer Mária

Fotók: MVM Zrt.

 

A cikket a Semmelweis Egyetem Kommunikációs Igazgatósága tette közzé.