George Lewith professzor workshopja

Időpont: 2013.05.07. – 10:00

Helyszín: Semmelweis Egyetem Családorvosi Tanszék, Budapest Kútvölgyi út 4.

Tisztelettel meghívjuk 2013. május 7-én, a Semmelweis Egyetem Családorvosi Tanszéke által megrendezendő workshopra, melyet Professzor George Lewith, a University of Southampton Health research professzora vezet

„Bridge the Gap” – A konvencionális klinikai kutatás és a nem-konvencionális gyógymódok tudományos megközelítésének sajátosságai

címmel.

A workshop négy, egyenként 30-40 perces előadásból áll, melyek mindegyikét kérdés-válasz szekció zárja. A tematika az Amerikai Egyesült Államokban és Európában a komplex intervenciók tudományos vizsgálatában alkalmazott irányelvekre épül és a nem-konvencionális gyógymódok kutatásának kizárólagosan evidenciákon alapuló és a konvencionális orvostudományi kutatásokra épülő folyamatát mutatja be gyakorlati példákon keresztül. A tematika alapjául szolgáló dokumentumokat, a King’s Fund és az Institute of Medicine irányelveit, mellékletként csatolva küldjük.

Az előadásokat követő kérdés-válasz szekció lehetőséget biztosít a témával kapcsolatos kérdések megvitatására, maximális interaktivitást biztosítva a hallgatóságot leginkább érdeklő témákban.

A workshop nyitott és ingyenes a Semmelweis Egyetem kutatói számára, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, részvételi szándékát jelezze az eory@csot.sote.hu címen, hogy a meghívót személyre szólóan is kiküldhessük.

Dr. Kalabay László