Negyvenedik nemzetközi edzőképző kurzusát zárta diplomaosztóval a SE Tesnevelési és Sporttudományi Kar. Az ünnepségen köszönetet mondtak azoknak, akik kimelt szerepet játszottak a tanfolyam történetében: Kincses Ferencnek, Kincses Fülöp Erzsébetnek, dr. Istvánfy Csabának, dr. István Tamásnak, Beló Ilonának, és Yassine Yousfinak.

A díszoklevelek átadása előtt beszédet mondott Mr. Yassine Yousfi, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság Olimpiai Szolidaritásának projekt menedzsere is, aki megköszönte az együttműködést a karnak, és reményét fejezte ki, hogy továbbra is sikeresen folytatódhat a közös munka, amely során sok hátrányos helyzetben lévő ország edzőjének tudnak lehetőséget biztosítani a szakmai fejlődésre.

Az évforduló alkalmából Yassine Yousfi az Olimpiai Szolidaritás nevében egy apró ajándékkal, az olimpiai öt karikát formázó emlékplakettel köszönte meg a Kar munkáját, míg a TF nevében dr. Radák Zsolt és dr. Kozsla Tibor köszönő oklevelet nyújtott át számára a sok éves együttműködés elismerésére.

Idén több mint húsz országból 23-an vehették át a nemzetközi edzőképző diplomáját.

T-Sz.Sz.