Jótékonysági árverésre bocsátják a Lewis Hamilton által hordott és dedikált kalocsai mintás Forma 1-es overállt és a Trautsch András Olivér Alapítványnak ajánlják fel az árverésből befolyt teljes összeget – jelentette be a Roland Divatház Zrt.

A támogatott alapítvány a leukémiás és daganatos beteg gyermekek gyógyulásáért jött létre. Trautsch András 1988-ban alapította a Semmelweis Egyetem I. sz. Gyermekklinikán ápolt gyermekek részére, az ápolás feltételeinek megteremtésére és javítására. Az alapítvány célul tűzte ki a betegek jobb ellátását szolgáló épületek átalakítását, az ápoláshoz szükséges eszközök és az ellátásában résztvevő személyzet védelmét szolgáló tárgyi eszközök megvásárlása, hosszan tartó kórházi ápolását megkönnyítő, a gyermekek lelki helyzetét javító eszközök vásárlása, valamint a betegek sajátos ápolási körülményeikből adódóan szükséges egyedi bútorok és kiegészítő berendezések biztosítását.

Az overallra a felajánlásokat a roland@roland.hu e-mail címre küldve lehet megtenni, amelyeket 2011. november 26-án 18 óráig.

Forrás: mti.hu