Kedves Hallgatónk!

A Semmelweis Egyetem fontosnak tartja a jelenlegi hallgatók és a végzett hallgatók tapasztalatainak, véleményének és motivációinak megismerését ahhoz, hogy az egyetemi képzés valóban megfelelhessen mind a hallgatók, mind a munkaerőpiac elvárásainak.

Ezért fejlesztjük a Semmelweis Közösség – Semmelweis Világ projekt keretén belül az Egyetem Diplomás Pályakövető Rendszerét (DPR), amelynek célja az aktív hallgatók motivációs felmérése és a végzett hallgatók pályakövetése. Ezzel az Egyetem célja a kapcsolattartáson túl, hogy segítse hallgatóit későbbi karrierjük építésében, hozzájáruljon az anyaintézmény oktatási és szolgáltatási színvonalának állandó fejlesztéséhez, valamint a Semmelweis Egyetem hírnevének folyamatos emeléséhez.
Ebben a munkában az Ön részvétele és véleménye különösen fontos számunkra!

Kérjük töltse ki az alábbi címen található kérdőívet:
http://evasys.sote.hu/evasys/indexstud.php?user_tan=DPR11&typ=html

Amennyiben tagja olyan levelezőlistáknak, amelyen jelenlegi vagy volt évfolyamtársai érthetők el, kérjük üzenetünket küldje tovább számukra.

Köszönjük, ha a kérdőív kitöltésével hozzájárul munkánk sikeréhez! A felmérés eredményeit természetesen nyilvánosságra fogjuk hozni a jelenleg fejlesztés alatt álló Semmelweis Közösség – Semmelweis Világ hallgatói és alumni portálon!
(A kérdőív kitöltése legfeljebb 15 percet vesz igénybe.)

Tisztelettel és üdvözlettel:
Semmelweis Egyetem