Kedves Hallgató!

Ezúton szeretnénk meghívni 2011. március 19-én a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumba, ahol első alkalommal kerül megrendezésre a Regeneráció – Közigazgatási Nyílt Nap.

A nyílt nap keretében, az interaktív programok során bepillantást nyerhetsz a kormányzás kulisszái mögé, az államtitkári szobáktól egészen a legfontosabb tárgyalások helyszínéig. A látogatókat a KIM államtitkárai és fiatal munkatársai látják vendégül, az érdeklődőknek az államtitkárok előadásokat tartanak a minisztérium kiemelt projektjeiről. Mindemellett a „Közig Kvíz” keretében kiderítheted, mennyit tudsz a közigazgatásról, vagy akár kormányszóvivőként is kipróbálhatod magad. Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter nemcsak bekapcsolódik a programokba, hanem akár a dolgozószobájában is fogadja az érdeklődőket.

A Közigazgatási Nyílt Napról bővebb információt olvashatsz a facebook.com/regeneracio oldalon. A részvétel regisztrációhoz kötött, melyre 2011. március 7-17. között van lehetőséged anyiltnap@kim.gov.hu e-mail címen!

Siess, nehogy lemaradj!