Tisztelt Látogatóink!

Örömmel értesítjük, hogy a Kútvölgyi Klinikai Tömb Járóbeteg Rendelőintézete 2010. szeptemberétől, új beléptető és regisztrációs rendszert vezet be. A rendszer életbeléptetését teszt periódus előzi meg.

Az új beléptető rendszer legfontosabb céljai:

* Az új rendszer a betegek kényelmét, az ellátás biztonságát, továbbá mindnyájunk és az intézmény vagyonbiztonságát szolgálja. A rendelőintézet területén nem tartózkodhatnak arra illetéktelenek, vagy olyan személyek, akik a belépésnél nem regisztráltak.
* Az orvosok nyugodtabb, kulturáltabb körülmények között gyógyíthatják a betegeket.
* Lehetőséget teremt a rendelőintézetben korábban bevezetett előjegyzési rend pontosabb betartására, a várakozási idő lerövidítésére.
* A rendszer támogatja a Kútvölgyi Klinika Tömb területén működő nem közfinanszírozott szolgáltatások forgalmának monitorozását és megfelelő kontrollját.

A betegek és hozzátartozóik beléptetése az elmúlt években megszokottak szerint történik, a forgóvillákon való áthaladáshoz vonalkódos belépőt kell használniuk.

A rendszer működéséről betegeink, illetve hozzátartozóik minden szükséges információt megkapnak, hogy a számukra megfelelő szolgáltatást igénybe tudják venni. Erről, az intézmény aulájában dolgozó munkatársaink, illetve a kihelyezett információs táblák gondoskodnak. További információ található a www.kutvolgyi.hu honlapon.

A közfinanszírozott egészségügyi ellátásra érkezők, az elmúlt 3 évben megszokottak szerint, a kihelyezett érintőképernyős monitoroknál kapnak sorszámot, mellyel a recepciós pulthoz fáradva, a forgókapukon való átlépésre jogosító bilétát kapnak. A bilétát kilépésig meg kell őrizni.

A magán ellátásra érkezők, amennyiben rendelkeznek Premium kártyával, a mágnes leolvasók segítségével tudnak áthaladni a forgókapukon. Amennyiben nincs még kártyájuk, akkor az egyszeri benntartózkodásra jogosító papíros vonalkódot kell a forgókapuk érzékelőihez érinteniük. A papíros vonalkódot, kilépés előtt, a felkeresett munkatárs segítségével érvényesíttetni kell. A papíros vonalkódot kilépésig meg kell őrizni. Egyik esetben sem kell várakozniuk az aulai recepción, a forgókapukon való azonnali áthaladásuk biztosított.
Sürgős beavatkozást igénylő esetekben természetesen továbbra is biztosítjuk a soron kívüli, azonnali egészségügyi ellátást.

Páciensek kiléptetése
A látogatást követően, látogatóink a biléta, illetve a papíros vonalkód segítségével léphetnek ki a Kútvölgyi Klinika Tömb területéről.

A Kútvölgyi Klinikai Tömb új beléptető és regisztrációs rendszere, a rendezett és átlátható egészségügyi ellátást, betegeink, munkatársaink érdekeit, illetve a ránk bízott közvagyon felelős működtetését és védelmét szolgálja.

Reméljük, hogy fejlesztésünkkel egyre több látogatónk számára biztosíthatjuk a hatékony gyógyulásához szükséges, kulturált egészségügyi ellátás körülményeit.

Az új beléptető és regisztrációs rendszer részletes bemutatása hamarosan elérhető a www.kutvolgyi.hu honlapon.

További információért forduljon bizalommal munkatársainkhoz, illetve keresse a rendelőintézetben elhelyezett szóróanyagokat.

Együttműködésüket köszönjük!

Igazgatóság