Betűméret: A A A

Aktualitások, hírlevél


Aktualitások:

 Tételes elszámolás tájékoztató – 2017. febr. 15


Tételes kvótaállás:

2017. máj. 19

2017. máj. 05

2017. ápr. 30


Hírlevél:

hírlevél kép

HÍRLEVÉL

Egyetemi Gyógyszertár Gyógyszerügyi Szervezési Intézet

2017. május

Tisztelt Kollégák!

Aktuális híreink:

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy:

  • 2017.05.01-től az Országos tenderben rendelendő gyógyszerek köre kibővült. Mellékelten megküldjük az aktuális tendertáblázatot, amely rózsaszínnel kiemelve a 2017.01.15-től, sárgával kiemelve a 2017.05.01-től érvényben lévő Országos tenderárakat mutatja. A fehér színnel jelölt árak az Egyetem saját tenderében foglalt árak.
  • a malignus hyperthermia kezelésére szolgáló Dantrolen egy-egy, 90 kg-os beteg kezeléséhez szükséges adagja a gyors elérhetőség érdekében kihelyezésre került a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika gyógyszerszobájába (240 mg), a Transzplantációs és Sebészeti Klinika Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályára (240 mg), valamint a Korányi tömb Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályára (240 mg). A készítményre vonatkozó eljárásrendet, mely tartalmazza a megrendelés, hozzáférés pontos menetét, jelen hírlevélben mellékletben megküldjük.

 

Hírlevelünk tájékoztatást nyújt az aktuális, gyógyszerellátást érintő kérdésekben, adományos készletünk, kedvezményes áron beszerezhető készítményeink, valamint a hiánycikkek, törzskönyvből törölt gyógyszerek beszerzési, helyettesítési lehetőségeiről. A Semmelweis Egyetem gyógyszerellátásáról honlapunk nyújt bővebb tájékoztatást, mely a http://semmelweis.hu/gyogyszertar/ címen érhető el.

Ugyanitt, jelszóval védett felületen hozzáférhetőek a klinikai gyógyszer-felhasználási adatok, a citosztatikus készítmények, fertőtlenítőszerek, vegyszerek biztonsági adatlapjai. (felhasználónév: gytar, jelszó: gytar)

Az EGyGySzI életmentő gyógyszerigények kiszolgálására készenléti ügyeletet biztosít az egyetemi klinikák számára, hétvégeken, valamint ünnep és munkaszüneti napokon. A mindenkori ügyeleti beosztás, mely tartalmazza az ügyeletes gyógyszerész nevét, telefonszámát, elérhető az EGyGySzI honlapján.

Hasznos címek:

 

Mellékletek:

 

Budapest, 2017.05.16.

 

Dr. Sebők Szilvia

osztályvezető gyógyszerész

EGYGYSZI, Gyári Készítmények Osztály


EGYGYSZI Hírlevél archívum