Betűméret: A A A

Aktualitások, hírlevél


Aktualitások:

 


Tételes kvótaállás:

2017. okt. 16

2017. okt. 09

2017. szept. 25


Hírlevél:

hírlevél kép

HÍRLEVÉL

Egyetemi Gyógyszertár Gyógyszerügyi Szervezési Intézet

2017. október

Tisztelt Kollégák!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy:

  • a Rindex 50mg/ml 500 ml oldatos infúzió gyártása bizonytalan ideig szünetel a Tevánál, így ez idő alatt az Egyetemi Gyógyszertár Infúziós Laboratóriuma fogja gyártani a szükséges mennyiséget. Rendeléseiket az EG03-as raktár felé adhatják le.
  • az Egyetem tételes elszámolású készítményekre vonatkozó aktuális kvótaállását az alábbi címen érhetik el: http://semmelweis.hu/gyogyszertar/gyogyszerellatas-index/aktualitasok-hirlevel/. Jelszó: teteles. A kvótaállást a hét első munkanapján frissítjük.

Hírlevelünk tájékoztatást nyújt az aktuális, gyógyszerellátást érintő kérdésekben, adományos készletünk, kedvezményes áron beszerezhető készítményeink, valamint a hiánycikkek, törzskönyvből törölt gyógyszerek beszerzési, helyettesítési lehetőségeiről. A Semmelweis Egyetem gyógyszerellátásáról honlapunk nyújt bővebb tájékoztatást, mely a http://semmelweis.hu/gyogyszertar/ címen érhető el.

Az EGyGySzI életmentő gyógyszerigények kiszolgálására készenléti ügyeletet biztosít az egyetemi klinikák számára, hétvégeken, valamint ünnep és munkaszüneti napokon. A mindenkori ügyeleti beosztás, mely tartalmazza az ügyeletes gyógyszerész nevét, telefonszámát, elérhető az EGyGySzI honlapján.

Hasznos címek:

 

Mellékletek:

 

Budapest, 2017.10.16.

Dr. Sebők Szilvia
osztályvezető gyógyszerész
EGYGYSZI, Gyári Készítmények Osztály


EGYGYSZI Hírlevél archívum