Betűméret: A A A

Aktualitások, hírlevél


Aktualitások:

 Tételes elszámolás tájékoztató – 2017. febr. 15


Tételes kvótaállás:

2017. márc. 17

2017. márc. 10

2017. márc. 03


Hírlevél:

hírlevél kép

HÍRLEVÉL

Egyetemi Gyógyszertár Gyógyszerügyi Szervezési Intézet

2017. március

Tisztelt Kollégák!

Aktuális híreink:

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy:

  • 04.01-től a tételes elszámolás alá eső hatóanyagok köre tovább bővül a Giotrif, Keytruda, Opdivo, Revlimid, Thalidomid, Vargatef, Yervoy készítményekkel. A tételes kvótaállás hetente frissítve nyomon követhető az EGYGYSZI honlapján. http://semmelweis.hu/gyogyszertar/gyogyszerellatas-index/aktualitasok-hirlevel/ Jelszó: teteles

Hírlevelünk tájékoztatást nyújt az aktuális, gyógyszerellátást érintő kérdésekben, adományos készletünk, kedvezményes áron beszerezhető készítményeink, valamint a hiánycikkek, törzskönyvből törölt gyógyszerek beszerzési, helyettesítési lehetőségeiről. A Semmelweis Egyetem gyógyszerellátásáról honlapunk nyújt bővebb tájékoztatást, mely a http://semmelweis.hu/gyogyszertar/ címen érhető el.

Ugyanitt, jelszóval védett felületen hozzáférhetőek a klinikai gyógyszer-felhasználási adatok, a citosztatikus készítmények, fertőtlenítőszerek, vegyszerek biztonsági adatlapjai. (felhasználónév: gytar, jelszó: gytar)

Az EGyGySzI életmentő gyógyszerigények kiszolgálására készenléti ügyeletet biztosít az egyetemi klinikák számára, hétvégeken, valamint ünnep és munkaszüneti napokon. A mindenkori ügyeleti beosztás, mely tartalmazza az ügyeletes gyógyszerész nevét, telefonszámát, elérhető az EGyGySzI honlapján.

Hasznos címek:

Mellékletek:

Budapest, 2017.03.17.

Dr. Sebők Szilvia
osztályvezető gyógyszerész
EGYGYSZI, Gyári Készítmények Osztály


EGYGYSZI Hírlevél archívum