2020. március 7. – SE Egészségnap Klinikánkon, egész napos programsorozat az egészség jegyében! Programjaink ingyenesek, de nagy részük regisztrációhoz kötött.

Jelentkezési lehetőség: http://semmelweis.hu/250/semmelweis-egeszseg-napok/prevencio-a-gyermekgyogyaszatban/

 

 

 

A jubileumi év folyamán a 250 éves Semmelweis Egyetem, Semmelweis Éjszakák néven interaktív, népegészségügyi tematikájú programsorozatot indított a nagyközönség részére 2019. szeptember és 2020. júniusa között péntek-szombatonként, összesen tíz alkalommal.

Résztvevői kör: a témák iránt érdeklődő laikusok, családok, hallgatók, egyetemi munkatársak, magyar és külföldi vendégek.

A szombati rendezvények mindig egy-egy szűkebb szakterületre fókuszálnak, mely lehetőséget ad személyesebb hangvételű tanácsadásra szakorvosok és laikus érdeklődők között.

Gyermekgyógyászat témakörben, a programsorozat részeként,  Klinikánkon 2020. március 7-én kerül megrendezésre “Prevenció a gyermekgyógyászatban” címmel az az egész napos tematikus rendezvény, melyre az I. sz. Gyermekgyógyászati Klinika bevonásával, közösen készülünk. A sok, színes, érdekes, folyamatosan látogatható programot forgószínpad-szerűen az ambulanciákon, kis csoportos előadások (1×30’) keretében a könyvtárban, tanteremben tervezzük megrendezni.

A programokon való részvétel regisztrációhoz kötött, melynek részleteit, a részletes programtervvel együtt, a későbbiekben tesszük nyilvánossá.