A Semmelweis Egészségnapok keretében, 2020. március 7-én, (szombaton) „Prevenció a Gyermekgyógyászatban” címmel egész nap a prevenció és egészség témakört fókuszba helyezve várjuk az érdeklődőket.
Nagyszerű témákkal, érdekes előadásokkal, látványos bemutatókkal készülünk: beszélgetünk a gyermekkori onkológiai betegségekről, a leggyakoribb mozgásszervi elváltozásokról, részletesen átbeszéljük a génterápiában rejlő lehetőségeket, szóba kerül a cukorbetegség, valamint az egyre több gyermeket érintő elhízás. Interaktív bemutatóinkon, állapotfelméréseinken fókuszálunk a gyermekek számára biztonságos otthon kialakítására. Gyógytornászaink konzultációs lehetőséget biztosítanak a csecsemők helyes mozgásfejlődésével kapcsolatban. A nap folyamán szakembereink tanácsokat adnak a vitaminszedésről, kiemelten foglalkozunk az egészséges táplálkozás témakörével, résztvevőink Bernáth József sztárszakács főzőbemutatóján kaphatnak gyakorlati tippeket egészséges és ízletes fogások elkészítéséhez. Rendezvényünk vendégelőadójaként Dr. Zacher Gábor toxikológus a kábítószer használat veszélyeire hívja fel a figyelmet.
Programjaink ingyenesek, de nagy részük regisztrációhoz kötött. A rendezvény részletes leírása és jelentkezési lehetőség: https://semmelweis.hu/250/semmelweis-egeszseg-napok/prevencio-a-gyermekgyogyaszatban/
Várunk minden érdeklődőt!