23. alkalommal, a Corinthia Hotelben rendezte meg „Budapest Burns Supper” elnevezésű jótékonysági estjét (https://www.facebook.com/rbifhu/) a Magyar-Skót Baráti Társaság és a  Robert Burns International Foundation (RBIF), mely szervezetek hosszú évek óta támogatják a gyermek egészségügyet, magyarországi gyermekkórházakat, köztük Klinikánkat is. A jótékonysági est fő célja minden évben ugyanaz: a súlyosan beteg gyermekek gyógyítása, a hazai és nemzetközi nagyvállalatok társadalmi szerepvállalásának hangsúlyozása.

Az esemény az egyik legsikeresebb jótékonysági rendezvény hazánkban, melyet Skócia nemzeti költőjéről neveztek el, és hagyományosan a költő születésnapján tartanak a hazánkban élő, elsősorban skót, brit és ír külföldiek, akik éves társadalmi gálaestjükön együtt ünnepelnek. Ilyenkor a skót irodalmi, zenei, gasztronómiai élet különlegességei kíséretében adakoznak a nemes cél érdekében.

Örömmel fogadtuk az idei esemény felajánlását, melyet Klinikánk a daganatos betegek műtétjeit szolgáló korszerű sebészeti berendezések beszerzésére kíván fordítani. Köszönjük! Buidheachas!

Galéria

6kép

Fotók: Pelle Zoltán