Betűméret: A A A

Megnyílt Fekvőbeteg osztályunk

Nagy örömmel osztjuk meg a jó hírt, hogy intézetünk 2017. augusztus 21-én megnyitotta a ritka neurológiai betegségben szenvedő páciensek számára fekvőbeteg osztályát.
A családi orvosok ambulanciáink segítségével tudják betegeiket fekvőbeteg osztályunkra eljuttatni.
Neurológus szakorvosok számára lehetőség van közvetlenül az osztályunkra beutalni a ritka neurológiai betegségben szenvedő azon ritka betegeket, akik átvizsgálása vagy kezelése csak intézetünkben lehetséges.
A páciensek kórtörténeti összefoglalóját és legrelevánsabb leleteit az időpontkéréssel egyidejűleg emailen várjuk a ritkainfo@med.semmelweis-univ.hu címen. A felvétel időpontjáról emailen küldünk értesítést. 
 
Amennyiben gondozott betegeink akut rosszullét miatt sürgősséggel szorulnának intézetünk fekvőbeteg osztályán történő elhelyezésre, úgy vidéken a területileg illetékes, Budapesten a Semmelweis Egyetem Sürgősségi Betegellátó Ambulanciáján szükséges megtenni a bejelentkezést.
Amennyiben a Sürgősségi Betegellátó Osztály akut neurológiai teendőt talál, úgy előzetes bejelentést követően várjuk gondozott betegeinket osztályunkra. Amennyiben nem neurológiai probléma okozná az akut panaszokat, úgy a Sürgősségi Betegellátó Osztály a területileg illetékes megfelelő osztályra fogja a beteget irányítani.
 
 
Kategória: Hírek | A közvetlen link.