Betűméret: A A A

Köszöntő

A Semmelweis Egyetem Elméleti Orvostudományi Központ igazgatójaként bízom benne, hogy a 2008-ban birtokba vett épületünk a hallgatóknak és az itt dolgozóknak egyaránt lehetőséget biztosít arra, hogy képességeiket multikulturális környezetben, magas színvonalon és minőségben fejlesszék.

Értékőrző műhelyt igyekeztünk kialakítani, mely egyedülálló módon fogja össze az egyetem különböző munkaterületein tevékenykedőket. Ennek érdekében nagy hangsúlyt fektettünk az összetartozásra és összetartásra intézeti vezetők, oktatók, kutatók, hallgatók és az őket segítő adminisztratív munkatársak között. Hisszük, hogy maradandó eredményeket közös gondolkodással, csapatban lehet elérni.

A hazai és nemzetközi élvonalba tartozó oktatóink és kutatóink inspirálóan hatnak a jövő nemzedékére, a tudás megszerzésében, az értékek megőrzésében egyaránt.

Az évről, évre egyre nagyobb érdeklődés mellett megismételt elégedettségi felmérés üzenete is az volt, hogy generáljunk párbeszédet, vessünk fel kérdéseket, és interakcióra késztessük az épületben tartózkodókat, hiszen a mindennapjainkban jól érzékelhetőek a felmérésből megismert igényekre reflektáló változtatások. Mindenki akarja kimondani véleményét, ezzel is támogatva fenti céljainkat. Építő, újszerű felvetéseik által nagyon sok olyan kezdeményezés valósult meg, ami elősegítette a dolgozók, a hallgatók mindennapjainak könnyebbé tételét, vagy épp az esélyegyenlőség biztosítását. Minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy támogassuk és kiszolgáljuk az itt folyó magas színvonalú egyetemi oktatást és tudományos műhelymunkát.

A nemzetközi trendnek megfelelően ügyelünk környezetünk megóvására. A változásokat minden esetben úgy követjük le, hogy illeszkedjen abba a környezetbe, amit lassan tíz éve vettünk át. Minden reggel hittel lépek be az Elméleti Orvostudományi Központ gyönyörű aulájába, és hiszem, hogy olyan környezetet teremtettünk, teremthetünk itt közösen, ahol öröm dolgozni és tanulni és ahol mindenki jól, és a helyén érzi magát.

Hegedűs Judit
igazgató