Nemzetközi kongresszus veszi kezdetét az Elméleti Orvostudományi Központ Hevesy termében 2018. augusztus 16-án reggel 9:00-kor, amelyen tudományos előadásokkal emlékeznek tanítványai Dr. Kevin J. Catt-re, az amerikai National Institutes of Health (NIH) professzorára, aki 2017. október 1-én hosszú betegség után elhunyt.

A kongresszus egyik szervezője Dr. Hunyady László dékán, az Élettani Intézet igazgatója, aki maga is Catt professzor tanítványa. A két napos tudományos rendezvény keretein belül a tanítványok megemlékeznek Catt professzor életművéről, munkásságáról, a munkacsoportjában hosszabb-rövidebb ideig dolgozó kutatók pályájára gyakorolt hatásáról.

A meeting meghívottjai valóban a világ minden tájáról érkeznek, Londonból, Mexikóvárosból, az USA több nagyvárosából, Rómából és Cordobából, Edmontonból, Tel Aviv-ból és Buenos Aires-ből várjuk a vendégeinket.

A konferencia előadásain természetesen minden érdeklődő ingyenesen részt vehet. A teljes program megtalálható az Elméleti Orvostudományi Központ Rendezvénynaptárában, a következő linken: Program

Szöveg: Szilágyi Anna
Grafika: Táncos László