Betűméret: A A A

Március 20-án újabb kihelyezett NAV fórum és ügyfélkapu

A NAV munkatársai 2018. március 20-án kedden az EOK Hári Pál előadóteremben 09:10-10:00 óra között ismételt fórumot tartanak az  új adóbevallási szabályokról. Ezzel párhuzamosan az aulában 9:00-12:00 óráig nyílik lehetőség az újabb ügyfélkapu regisztrációra. Ekként szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy a Semmelweis Egyetem munkatársai és hallgatói minél szélesebb körben tájékozódhassanak az adózást érintő változásokról, továbbá feltehessék ide vonatkozó kérdéseiket. Mint ismeretes 2018. január 1-jén hatályát veszítette az Szja tv. 14. §-ában foglalt, a munkáltatói adómegállapításra vonatkozó rendelkezés, ami magába foglalja azt is, hogy a jövőben a munkáltatónak már nincs arra lehetősége, hogy elkészítse a munkavállalók adóelszámolását. Épp ezért nagyon fontosnak tartjuk, hogy lehetőségeinkhez képest a 2017-es évre vonatkozó bevallási kötelezettségükről minél szélesebb körben tájékoztassuk önöket, illetve megkönnyítsük az ehhez szükséges ügyintézést. 

Fórum helyszín és időpont: EOK, Hári Pál előadóterem, 2018.03.20. kedd 09:10-10:00

Ügyfélkapu helyszín és időpont: EOK Aula, 2018.03.20. kedd 09:00-12:00

A regisztrációra történő jelentkezéseket (a név és a szervezeti egység megjelölésével) az Egészségügyi Hálózat-irányítási Igazgatóság alábbi e-mail címére kérjük eljuttatni legkésőbb 2018. március 13-án 10.00 óráig:

titkarsag.euhalozat@semmelweis-univ.hu

Fontos, hogy az ügyfélkapus regisztráció csak személyesen intézhető, meghatalmazott ez ügyben nem járhat el.

A regisztrációhoz szükséges dokumentumok, adatok:

  • kitöltött kérelem és nyilatkozat,
  • személyazonosító okmány (személyazonosító igazolvány, útlevél, kártya formátumú vezetői engedély),
  • lakcímet igazoló hatósági igazolvány,
  • adókártya,
  • érvényes, rendszeresen használt e-mail cím, felhasználó név (a felhasználó névnek egyedinek, minimum 4 (ebből legalább 3 eltérő) karakter hosszúnak kell lennie, és nem tartalmazhat különleges karaktereket. A regisztráció során megadott elektronikus levélcím nem tartozhat más felhasználóhoz).

További információk, letölthető dokumentumok: 

Kategória: Események | A közvetlen link.