Betűméret: A A A

Küldetésünk

Az EMK küldetése, hogy az egészségügyi menedzsment elméletének és gyakorlatának fejlesztése és elterjesztése révén, elősegítse az egészségügy fejlődését Magyarországon és a régióban.

    • Oktatóprogramjainkkal törekszünk az egészségügyi rendszerek és szervezetek menedzsmentjével kapcsolatos tudásanyag rendszerezésére, elterjesztésére, az egészségügyi szakemberek ismereteinek bővítésére, valamint az új orvos és szakember-generációk szemléletének formálására. Biztosítani kívánjuk hallgatóinknak a nemzetközi kitekintés, és az élethosszig tartó tanulás lehetőségét.

 

    • Kutatóprogramjainkkal gyarapítani kívánjuk az egészségügyi rendszerek és szervezetek menedzsmentjével kapcsolatos tudásanyagot, segíteni a szakembereket az aktuális trendek megismerésében, összefüggések feltárásában és megértésében.

 

    • Intézményi menedzsment-fejlesztő és tanácsadó programjainkkal az egyes egészségügyi szervezetek speciális problémáinak megoldásában, az alkalmazott vezetői módszerek finomhangolásában szeretnénk segítséget nyújtani.

 

    • Szakmai műhelyünkben össze kívánjuk gyűjteni és együttgondolkodásra késztetni azokat a hazai és külföldi szakembereket, akik meghatározzák az egészségügyi rendszerek reformját és fejlődését.