Betűméret: A A A

Tablófotózás

Scroll down for English version!

Kedves Hallgató!

Az elmúlt időszak egyeztetéseinek eredményeként sikerült megegyeznünk az Alumni Irodával arról, hogy az idei évtől a Hallgatói Önkormányzat szervezi a végzősök tablófotózását.

A szervezés menetéről, a legfrissebb infókról ezen a felületen értesülhetsz!

Első körben szeretnénk minden karon felmérni azt, hogy a hallgatók szeretnék-e a HÖK szervezésében megvalósítani, esetleg egyéb módon, maguk szerveznék a közös tablófotózást.

Emellett számos ötlet és lehetőség felmerült bennünk a megvalósítással kapcsolatban. Fontos tisztáznunk, hogy mekkora az igény a tabló fizikai megvalósítására és valamilyen kari felületen történő kifüggesztésére. Ez az utóbbi időszakban, arra alkalmas egyetemi felületek hiánya kapcsán, egyre nehezebben kivitelezhető feladat. Ha sikerül is megfelelő felületet találni, úgy elképzelhető, hogy a tabló kifüggesztése ideiglenesen, csak néhány évre valósulhat meg.

Amennyiben a tabló fizikai megvalósítása és kari felületen történő kifüggesztése mellett dönt az évfolyam, úgy annak minden költségét a HÖK fedezi. Abban az esetben, ha az évfolyam úgy dönt, hogy a tabló nagy felbontású digitális változatával is megelégszik, úgy a HÖK részéről egy alapcsomag (kiszállási díj, nagy felbontású digitális tablófotó retusálással és szerkesztett tabló) finanszírozását biztosítanánk az évfolyam számára.

Az egységes tabló jegyében egy további lehetőség az is, hogy a képek mindenkiről talárban készüljenek, és ezen felül lehetőség adódjon egy klasszikus portré kép elkészítésére is, amelyet mindenki felhasználhat később önéletrajzhoz, professzionális szakmai megjelenéshez, stb.

A fenti lehetőségekkel kapcsolatos karonkénti szavazás részletes eredményét itt érhetitek el!
Ez alapján a tablók fizikai megvalósításáról és valamilyen egyetemi felületen történő kifüggesztéséről minden kar tekintetében a HÖK gondoskodik. A FOK hallgatóinak kivételével mindenkiről két kép készül majd (a tablóra egy taláros, egyéb célra pedig egy klasszikus fotó).

English version here!

Csomag árak (Prices):

ÁOK (Medicine), GYOK (Pharmacy), ETK (Health Sciences): 2500 FT
Csomag tartalma: két nagy felbontású elektronikus kép (retusált klasszikus kép, retusált taláros kép), 4 igazolvány- és 2 tablókép nyomtatva
FOK (Dentistry): 1500 FT
Csomag tartalma: egy nagy felbontású elektronikus kép (retusált klasszikus kép), 4 igazolvány- és 2 tablókép nyomtatva
English and German language program students (from all faculties): 2500 FT
Package contains: two high resolution electronic photos (one classical portrait and one with graduation robes, both including the retouch), 4 passport photos and 2 portrait photos printed

Fizetni a helyszínen kell majd!
The payment will be on the spot!

Helyszín (Location):

Nagyvárad téri Elméleti Tömb (NET) 1089 Budapest, Nagyvárad tér 4.
Hallgatói Centrum (Akvárium)

Időpont (Date):

2017.04.27. Csütörtök – 2017.05.16. Kedd
A szerdai napok kivételével minden munkanap, 9:00-12:00 és 13:00-20:00 óra között fél órás turnusokban.
Every workday (beside Wednesday), between 9:00-12:00 and 13:00-20:00

Az időpontokra online lehet jelentkezni, az alábbi felületen (bejelentkezés: NEPTUN kód és jelszó):
You must apply online for appointments!

IDŐPONTFOGLALÁS (tablófotó)
APPOINTMENT BOOKING HERE

Megéri korábbi időpontra jelentkezni!
Kérünk benneteket, hogy a számotokra megfelelő időpontok közül lehetőleg a legkorábbira jelentkezzetek! Az elkészült fotókat digitális formában az e-mail címetekre küldjük el a fotózás napjától számított 10 napon belül.

The sooner the better!
We are kindly asking you to register for the earliest time you can manage! The digital copies of the photos will be sent to your e-mail addresses in 10 days from the photo shoot.

 

Jelentkezés indul (Appointment booking starts): 2017.04.22. 16:00

Fizetni a helyszínen kell majd! Kérünk benneteket, hogy a csomag árát hozzátok magatokkal!
The payment will be on the spot! You’ll have to pay directly to the photographers, so please don’t forget to bring the package price!

Jelentkezési szabályok:
A foglalást követően újabb időpontra jelentkezni nem lehet. Amennyiben módosítani szeretnéd a foglalt időpontot, úgy le kell jelentkezned a korábbi foglalásról.
Az egyes időpontokra való jelentkezés két nappal az esemény napja előtt 24:00-kor zárul. Ezt követően nincs lehetőség a foglalás lemondására/módosítására.

Appointment booking rules:
If you booked an appointment, then you can’t book another one, unless you check-out.
The appointments will be closed two days before the event at 24:00. If the appointment is closed, and you booked it, then you won’t be able to check-out and book another appointment.

 

Kari kontaktok (Contact people):
ÁOK: Tímár Dániel (lamaltrobe@gmail.com )
FOK: Mohár Eszter (mohaseszter@gmail.com )
GYOK: Czakó Zsuzsanna (zsizskukacr8@gmail.com)
ETK: Cseh Patrik (patrikcseh@gmail.com)
English/German program students: Maria Vrentzou

Az infók folyamatosan frissülnek!

Báthori Gergő
alelnök
SE HÖK