Betűméret: A A A

Hallgatói kedvezmények

A Hallgatói Önkormányzat új törekvése az egyetem diákjaink a mindennapi életében való segítése és különböző kedvezmények biztosítása partnereinknél.

Itt találhatjátok a partnereinket, akiknél kedvezményt tudtok igénybe venni diákigazolványotok felmutatásával. 🙂

Hari Kebab

Kedves Diákok!

Kis éttermünket szeretnénk bemutatni nektek. 2017 márciusában négy fiatal álma vált valóra a Hari Kebab megnyitásával. Kezdettől fogva szerettünk volna kitűnni a főváros megszámlálhatatlan kebabozója közül nem csak az ételek minőségében, hanem az egész élmény összességében. Egyedülálló módon találkozik a kellemes, családias környezet a bisztró hangulattal Budapest belső kerületében, az Állatorvostudományi Egyetem tőszomszédságában. Eddigi tapasztalataink alapján büszkék vagyunk rá, hogy aki egyszer ide betér, törzsvendég lesz. Helyben sütött, friss piták, emberes adagok, különleges, egyedi ízek és összeállítások, becsületkasszás kávé és tea. Neked is ki kell próbálnod, át kell élned az élményt, mert ez több mint egyszerű gyorskaja, ez HARI KEBAB!

Semmelweises diákigazolványod felmutatásával törzskártyát kapsz, mely a Hari Kebabban 10%-ra, illetve további kedvezményekre jogosít a partnereknél.

További információ és elérhetőség : http://www.harikebab.hu/