Betűméret: A A A

Egykori hallgatóknak

Az egyetem küldetései közé tartozik, hogy mindazon végzett hallgatóval, oktatóval és egészségügyi dolgozóval – akik valaha az egyetem falain belül tevékenykedtek – igyekezzen ápolni a kapcsolatot.

Az egyetem Alumni Igazgatóságának kitűzött célja egyebek mellett, hogy a hallgatók egyetem alatti és egyetem utáni boldogulását, sikerességét segítse elő. Az Alumni Igazgatóság elősegíti a fennálló kapcsolatok meghosszabbítását, valamint azt, hogy az öregdiákok hosszútávon is kötődjenek az Alma Materhez.

Az egyetem Szenátusa 2006-ban létrehozta a jelenleg már az Alumni Igazgatósághoz tartozó Karrierközpontot, amely azzal a célkitűzéssel indult útjára, hogy az egyetem hallgatóinak az egyetemi évek alatti és utáni évek tevékenységeiben is szakmai segítséget nyújtson. Az iroda munkatársai sokrétű feladatot látnak el, elsősorban pályaválasztási tanácsokkal, képzésekkel, állásbörzék szervezésével segítve az egyetem jelenlegi és egykori hallgatóit. 

A Semmelweis Egyetem Baráti Köre az egyetem történelmi és jelen értékeinek, kultúrájának feltárására, ápolására törekszik. Havi rendszerességű programjukra az egyetemhez kötődő vendégeket hívnak meg.