Betűméret: A A A

Diákcentrumok

Nagyváradtéri Elméleti TömbA Nagyvárad téri Elméleti Tömb (NET) épületében, az első emeleten található az egyetemi hallgatók számára munkanapokon 9 órától 17 óráig nyitva tartó Diákcentrum (DC).

A centrumban közel 50 számítógép áll a hallgatók rendelkezésére, amelyekhez ingyenes, egyetemi belső hálózatról működő internetkapcsolat biztosított. A felszereltséget tovább szélesíti, hogy emellett ingyenes szkennelési lehetőség is adott a hallgatók számára. A Diákcentrum előtti folyosón (közismertebb nevén: Híd) a Hallgatói Önkormányzat által elhelyezett zárható szekrényekben az épületben az értékmegőrzés is biztosított.

A Nagyvárad téri Elméleti Tömb (NET) épületében található a Hallgatói Centrum (közismertebb nevén: Akvárium) is, ahol a HÖK-iroda és az IÖCS-iroda mellett az egyetemi hallgatók számára felszerelt, igényes környezetben kialakított közösségi helyiség található. A Hallgatói Centrum hétköznaponként 8 órától 20 óráig bármely egyetemi hallgató számára látogatható.


Az Elméleti Orvostudományi Központban (1094 Bp., Tűzoltó u. 37-47.), mely 2008-ban épült, elsősorban a különböző elméleti alapokat nyújtó intézetek gyakorlótermei és kutatólaboratóriumai helyezkednek el.  A földszinti előadótermek mellett két büfé és számos tanulásra kialakított tér várja a hallgatókat.


fociA Fogorvostudományi Kar Oktatási Centrum (1088 Bp. Szentkirályi u. 47.), közismertebb nevén: FOCI aulájában található a fogorvosi képzésben részt vevő  hallgatók számára is kialakított közösségi helyiség, amely megfelelő lehetőségeket nyújt kisebb rendezvények lebonyolítására is.


gytk_hogyesAz egyetem gyógyszerész képzésében tanulók számára a Gyógyszerésztudományi Kar Hőgyes Tömb (1092 Bp., Hőgyes Endre u. 9.) épületében a különféle intézetek és tanszékek mellett, felújított Diákcentrum is található, amelyet a Gyógyszerésztudományi Kar Hallgatói Önkormányzata (GyTK HÖK) gondoz.


RS16678_Vas02Az Egészségtudományi Kar Vas utcai épületében a földszinti aulában és alagsorban találhatóak a hallgatók számára nyitott közösségi terek. Számos kisebb hallgatói rendezvény lebonyolítására alkalmas az európai színvonalú épület aulája, ahol kényelmes fotelok várják a hallgatókat.

Az épület alagsorában jegyzetbolt, zsibongó és számítógépekkel felszerelt közösségi helyiségek is találhatóak. Ugyancsak az alagsorban található a kar Hallgatói Önkormányzatának saját irodája is.