A nyári-őszi idényben is több közösségi rendezvényen végeztek, s végeznek önkéntes melanoma- és anyajegyszűrést kollégáink.

Kép forrása: Budapesti Orvostanhallgatók Egyesülete

Az augusztus 7-9. között megrendezett Sziget Fesztiválon a Magyar Orvostanhallgatók Egyesületének közreműködésével, a CivilSziget keretében nemcsak melanoma szűrésben vettek részt a Bőr- Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika orvosai, hanem a bőrtípusokkal, a napvédelemmel és az önvizsgálattal kapcsolatos információkkal is felvértezték a fesztiválozókat.
A Prof. Dr. Sárdy Miklós igazgató vezette önkéntes csapat tagjai voltak: Dr. Kuzmanovszki Daniella, Dr. Kovács Anikó, Dr. Poór Adrienn, Dr. Herszényi Krisztina, Dr. Fábián Melinda, Dr. Márton Dalma és Dr. Blága Kincső.

A Budapesti Orvostanhallgatók Egyesülete és az IÖCS (instruktorok, IÖCs) felkérésére  a  Tatán, augusztus 24-én megrendezésre került Semmelweis Egyetem Gólyatáborban tett látogatást és végzett anyajegyszűrést a Bőr- Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika három munkatársa: Prof. Dr. Sárdy Miklós igazgató, Dr. Kuroli Enikő és Dr. Gergely Hunor bőrgyógyász szakorvos.

A Magyar Táplálkozástudományi Társaság október 4-i Vándorgyűlésén a kongresszus regisztrált résztvevőinek anyajegyszűrésében Dr. Kuroli Enikő, a Bőrklinika bőrgyógyász, patológus szakorvosa közreműködik, aki hasznos tanácsokkal is ellátja majd az érdeklődőket.