A Semmelweis Nap alkalmából a „Semmelweis Egyetem Kiváló Szakdolgozója” kitüntetést vehette át Fehér Zoltánné, Klinikánk ápolónője.

Fehér Zoltánné Kati 1976. szeptember 1-jén állt munkába a Bőrklinikán. Munkáját alázattal és nagyfokú precizitással végzi, melyben figyelemre méltó a betegekkel szemben tanúsított empatikus hozzáállása és elfogadó magatartása. Ez bőrgyógyászati területen elengedhetetlen, hiszen betegeink nagy része a mindennapokban a stigmatizáltsággal és az elutasítással szembesül, ami pszichésen igen megterhelő. Gyakorlati tapasztalata révén kolléganőnk gyorsan és hatékonyan ismeri fel a krízishelyzeteket, s ezzel nem egyszer emberi életeket is megmentett.
Munkatársaival kollegiális viszonyt ápol, bármikor, bármiben lehet rá számítani, s páratlan rugalmasságról és segítőkészségről tesz tanúbizonyságot. A különböző feladatok végrehajtásában és megoldásában mindig az elsők között van, szakmai tudásának bővítése érdekében rendszeresen részt vesz a továbbképzéseken és az új tudásanyagot munkájában sikeresen alkalmazza. 
„A Semmelweis Egyetem Kiváló Szakdolgozója” kitüntetés méltó módon fejezi ki és ünnepli a kolléganőtől kapott nagyszerű munkát, a Bőrklinika életében betöltött, megbecsült szerepét és az egyetemhez való hűségét.
Szívből gratulálunk Fehér Zoltánné Katinak és ezúton is hálásan köszönjük a kiváló munkáját!