Betűméret: A A A

Beutazók szakmai cseregyakorlati felelőse

Varga Judit
leoin_budapestAThumsirc.hu 

Varga Judit vagyok, jelenleg negyedéves orvostanhallgató. 2014 szeptembere óta vagyok az Egyesület aktív tagja, és végig a cseregyakorlati szekcióban tevékenykedtem (egyéb BOE-s rendezvények mellett). Az első két évben mint Contact Person, majd harmad évben megválasztottak a Beutazók szakmai cseregyakorlati felelősének, amit ez évben is elnyertem.

Mindig is érdekeltek a más országok adta lehetőségek, hallgatóinak az élete, egymástól távoli kultúrák megismerése. 2017 nyarán nekem is lehetőségem volt részt venni egy külföldi gyakorlaton. Érdekes volt megtapasztalni, hogy máshol, hogyan intézik a dolgokat. Az IFMSA ezen csereprogramja egy hatalmas lehetőség minden Semmelweis Egyetemen tanuló diáknak, érdemes kihasználni.

Viszont, hogy minél változatosabb országok közül tudjatok választani, szükség van a CP-k segítségére. Együtt megpróbálunk a beérkező hallgatóknak egy olyan élményt adni –a szakmai fejlődésen túl-, amivel megerősíthetik és továbbvihetik Budapest jó hírnevét ebben a programban, ami egyúttal növeli az esélyt arra is, hogy minél több és jobb szerződést tudjunk kötni Nektek. Éves szinten közel 100, különböző kultúrákból érkező hallgató koordinálása nem egyszerű, főleg akkor, ha kevés a segítség. A célom pont ezért az, hogy egy olyan összetartó, kreatív és nyitott Contact Person közösséget építsek, amire bármikor bárki nyugodtan támaszkodhat.

Ha érdekelne mi is ez, mit takar pontosan, miben lehet segíteni, stb… nyugodtan keress meg, akár üzenetben, akár személyesen, mindenre készséggel válaszolok!