Betűméret: A A A

EMSA felelős

Török József 
budapestATemsa-europe.eu 

Török József vagyok, V. éves orvostanhallgató és a 2017/2018-as tanévben az Egyesület EMSA felelőse. 

A BOE-ban 2015 januárja vagyok aktív tag; korábban mint Általános elnökhelyettesként, emellett pedig az I. Egészségverseny és a V4 Konferencia főszervezői csapatában tevékenykedtem. Idén résztvevője voltam a Budapesten megrendezett EMSA Autumn Assembly-nek és ezután határoztam el, hogy ennek a sokszínű és nemzetközi csapatnak a helyi képviselőjeként szeretnék dolgozni. 
 
Feladataim közé tartozik az Egyesület EMSA-tagságának fenntartása, az ezzel járó kommunikáció a európai vezetőséggel és tagok helyi képviselőivel online illetve nemzetközi találkozókon. Az EMSA az IFMSA-től eltérően – ahol országonként szerveződnek a képviseletek – orvostudományi karok szintjén alakulnak a tagegyesületek, ezért számtalan város lehet külön tag egy országon belül. A félévente megrendezésre kerülő Spring illetve Autumn Assembly-ken kerül sor az egész EMSA-t érintő kérdések megvitatására, amelyen szintén én képviselem majd Budapestet. 
 
Ezek mellett én felelek a twinning-programok szervezéséért; a twinning két város közötti egyhetes csereprogramot jelent a tanév közben. Az eddig kevés népszerűségnek örvendő programot szeretném minél népszerűbbé tenni, hogy a legaktívabb hallgatóknak sikerüljön részt venni ezeken a fantasztikus kirándulásokon, amelyeket gyakran egy-egy fel nem fedezett városba vezethetnek. A elkövetkező twinning-lehetőségekkel folyamatosan találkozhattok mind az egyetemen, mind online felületeken. 
 
Ha bármilyen kérdésetek adódik, nyugodtan keressetek meg a budapestATemsa-europe.eu email címen.