Betűméret: A A A

Gyermek-egészségnevelési felelős

Sági Viktória
teddy_budapestAThumsirc.hu

Sági Viktória vagyok a Gyermek-egészségnevelési szekció felelőse. Azért választottam ezt a tisztséget, mert a jövőben gyerekorvos szeretnék lenni és már minél hamarabb szeretnék elkezdeni gyerekekkel foglalkozni, ezenkívül fontosnak találom az egészségnevelést, amit minél fiatalabb korban kell elkezdeni. A szervezéseken kívül szabadidőmben szeretek sportolni, színházba járni és jó filmeket nézni. 

Célom megvalósítani egy olyan képzést, mely során mi orvostanhallgatók megtanuljuk, hogyan kezeljünk egy testileg vagy értelmileg sérült gyermeket, hiszen sajnos az egyetemen nincs lehetőség ilyen gyakorlatra szert tenni, és persze szeretnék, minél több óvodába eljutni és macikon keresztül tanítani az óvodásokat idén is. 

A munkám során a sok program között teremtek rendszert, informálom az óvónőket, igazgatókat és keresek megfelelő szervezőket a foglalkozásokhoz, persze ebben segítenek a koordinátoraim is.

A Teddy Maci Kórházhoz és a DiabTeddy foglalkozásokhoz bárki csatlakozhat aki orvostanhallgató! Itt találod a szekció facebook csoportját!