Betűméret: A A A

Kommunikációs és kapacitásfejlesztési elnökhelyettes 

Rakonczai Marcell 
vpc.boe@gmail.com

 Rakonczai Marcell vagyok, negyedéves hallgató, a BOE Általános elnökhelyettese.  Ezt a pozíciót szeptember közepe óta töltöm be, előtte Drogprevenciós koordinátorként, majd Drog-, alkohol-, és dohányzásprevenciós felelősként tevékenykedtem.

Nagy valószínűséggel találkoztunk már személyesen is, amennyiben idén beléptél már az Egyesületbe, ugyanis a tagbeléptetés az egyik fő dolgom. Én vagyok továbbá az, aki a BOE pontokat jegyzi, ezzel kapcsolatos panaszaitokra reagál, vagy például tagigazolásokat ír Nektek egy esetleges ösztöndíj pályázathoz.

A tavalyi tanév rendkívül eredményes volt a BOE számára. Számos színvonalas program szervezését tudhatjuk magunk mögött, ezek között olyanokat is, amelyek első alkalommal kerültek megrendezésre Egyesületünk által.

Úgy gondolom, hogy az idei évünk fő kihívása az lesz, hogy az eddig felépített rendszerünket stabilizáljuk, illetve tökéletesítsük. Ehhez az kell, hogy Titeket, BOE tagokat jobban be tudjunk vonni a BOE munkájába. A több, mint 500 BOE-s az, aki hajtja, működteti, előre viszi az egyesületet, a vezetőség dolga pedig az, hogy ezt a működést koordinálja.

Ha bármilyen kérdésetek van az engem érintő ügyekkel kapcsolatban, úgy nyugodtan keressetek a secretary_budapestAThumsirc.hu e-mail címen. Általánosságom pedig abban nyilvánul meg, hogy voltaképpen az Egyesület minden területéhez van közöm, így valószínűleg tudok válaszolni a legtöbb kérdésetekre.