Betűméret: A A A

Gazdasági elnökhelyettes

Nagy Alexandra
treasurer_budapestAThumsirc.hu 

Nagy Alexandra vagyok, negyedéves hallgató. 2017 tavasza óta vagyok aktív tagja az Egyesületeknek, idén ősszel sikeresen pályáztam a gazdasági elnökhelyettes pozícióra. Ebben a tisztségben kihívást és tapasztalatszerzést látok. Mai világunkban mind a hétköznapi élet szintjén, mint pedig szervezeti szinten (orvosként egy klinikán) tisztában kell lennünk a pénzügyekkel.

Kitűzött céljaim öt pillérre épülnek, amelyek a következőek: az Egyesület szerepeltetése civil szervezeteknek szóló pályázatokon, anyagi támogatók felkeresése és együttműködési lehetőségek kidolgozása, a terméktámogatók listájának kibővítése, adó1% kampány készítése a következő évre, valamint a szerzett támogatások felhasználása fejlesztésre.

Munkám nagy részében az Elnökséggel és a Vezetőséggel, a könyvelőnkkel valamint a banki ügyintézőnkkel állok kapcsolatban. Fent kitűzött céljaim mellett a gazdasági ügyekben felmerülő kérdésekben segítek, költségvetéseket tervezek a nagyobb rendezvényekre. A számlák rendezését is velem kell egyeztetni.

Az elmúlt fél évben nagyon sok értékes embert ismertem meg a BOE-ban, akiktől rengeteg motivációt kaptam és nagyon sokat tanultam. Ezúton is köszönöm ezt Nektek!! Nincs jobb érzés annál, amikor a kitartó munkának az eredményét is látod! Ehhez szeretnék én is hozzátenni a magam módján.