Betűméret: A A A

Védőoltások és antimikrobiális rezisztencia felelős

Marosi Bence
vedooltasok.boeATgmail.com

Ötöd éves orvostanhallgató vagyok, infektológus szeretnék lenni és kedvenc sorozatom a Dr.House. Már ez előtt is dolgoztam együtt a BOE-val a szekciómat érintő témában az egészségversenyen és jelenleg is együtt dolgozunk egy AMR projekten. Mivel az egyetem elvégzése után infektológusként szeretnék dolgozni, jól ismerem a védőoltások és AMR kapcsán fölmerülő problémákat, tragédiákat és ezért szeretnék mindent megtenni a pozícióm keretein belül, hogy az ilyen tragédiák előfordulását csökkentsem. 
A célom az, hogy egy jól működő, a témában jól képzett és összetartó szekciót építsek és hogy a közös munkánk során minél több emberhez eljuttassuk a szükséges tudást, ugyanis az AMR és a védőoltások terén lévő hiányos informáltság a világ összes korosztályát érintő, az egészségügynek nagy kihívást okozó problémákhoz vezethet.

Ha szeretnél egy különleges, az alapoktól eltérő témában prevenciós munkát végezni, ha szeretnél egy világot fenyegető problémával szembe szállni, tragédiákat megfékezni, és nem általános, sok ember számára ismeretlen Dr. Houseba illő (infektológiára és nephrológiára specializálódott) tudás birtokába kerülni, akkor köztünk a helyed.

Csatlakozz a szekció facebook csoportjához