Betűméret: A A A

Tudományos cseregyakorlati felelős

Drácz Bálint
lore_budapestAThumsirc.hu

Drácz Bálint vagyok, negyedéves orvostanhallgató. 2016. szeptembere óta vagyok az Egyesület aktív tagja. Évközben prevenciós órákat tartottam, míg nyáron  Contact Personként tevékenykedtem. A 2017/18-as tanévben én töltöm be a Tudományos cseregyakorlati felelős tisztséget.

Azért választottam ezt a feladatkört, mert a magyar hallgatókon kívül nagyon jó volt megismerni más kultúrából érkező külföldi cserediákokat, a hónap végére új barátságok alakultak ki, nagyszerű élményekben volt részünk együtt. Szeretném, ha a jövőben minél többen kipróbálnák magukat mint Contact Person!

Munkám során én felelek a tudományos be- és kiutazó hallgatók gondtalan cseregyakorlatáért. Nagyon fontosnak tartom, hogy a magyar diákok használják ki a lehetőséget, hogy külföldön kutassanak, és tapasztalják meg, milyen egy nemzetközi team munkában tevékenykedni. Célom továbbá, hogy minél többen megismerjék a Külügyi Szekciónkat, és együtt egy jó közösséget alkotva tegyük felejthetetlenné a hozzánk érkező külföldiek nálunk eltöltött hónapját.

Amennyiben kérdésetek van, ne tartsátok magatokban, keressetek meg bátran!