Betűméret: A A A

Pályázat

Idén is meghirdetésre kerül a Teddy Maci varró, illetve az eszközkészítő pályázat, amelyre általatok varrt, gyógyítható macikat illetve saját készítésű, a foglalkozások során használható játékokat várunk.

TEDDY MACI VARRÁS

A maci elkészítésénél, kérünk, a következőkre figyeljetek oda:
-legyen feltárható hasa, benne vizsgálható belső szervekkel(szív, tüdő, máj, gyomor, belek, vesék mindenféleképpen legyenek, de akár az epehólyagot, húgyhólyagot, lépet, rekeszizmot, bordákat stb. is megvarrhatjátok, minél részletesebb, annál nagyobb hasznát tudjuk majd venni a foglalkozások során)
-a maci szerveit lássátok el egységes jelöléssel, hogy később könnyebben beazonosíthatóak legyenek
– legyen gyerekbiztos (ne legyenek veszélyes, könnyen lenyelhető részei, ne jöjjön ki belőle a puha tartalma, bélése stb.)
-legyen szép tiszta – a gyerekek és a doktor nénik, doktor bácsik örömére

További ötletek: branül a maci karjában(természetesen tűmentesen!), az egészséges szervek beteg párjának elkészítése, kicipzározható fej és az agy megvarrása, és bármi más, ami csak az eszetekbe jut!

ESZKÖZ- ÉS JÁTÉKKÉSZÍTÉS

Az eszköz-és játékkészítő pályázatra bármilyen olyan munkát várunk, ami segíthet színesebbé tenni a Teddys foglalkozásokat, az egyetlen fontos dolog, hogy ez általatok kitalált vagy készített eszköz, játék legyen.
Néhány ötlet: maciröntgen, EKG készülék, ultrahang, defibrillátor, de akár társasjáték, színezők is lehetnek, a lényeg, hogy gyerekbiztos legyen és a foglalkozások során könnyen használható.

A kreativitásotokat az alábbi módon jutalmazzuk:

-Macinként maximum 10 pont kapható
-Játékonként maximum 5 pont kapható
-Személyenként összesen maximum 30 pont kapható
Ponttal értékelni csak a saját magatok által készített munkákat tudjuk!

Az elkészült macik, játékok leadási határideje december 2., az átadásukkal kapcsolatban keressetek minket nyugodtan a teddy_budapest@humsirc.hu e-mail címen, illetve később kihirdetünk pontos időpontokat és helyszínt is a leadáshoz.