Szia!

Köszöntünk a Teddy Maci Kórházban! 🙂

Az elsődlegesen fontos dolog, hogy BOE tag legyél, ugyanis csak tagként tudsz részt venni a foglalkozásokon.

A programokról az információkat a levelezőlistánkon keresztül küldünk. Ezenkívül praktikus, ha a Facebook Teddy Maci Budapest csoportnak is a tagja vagy. Minden információ egyszerre kerül a Facebook-ra és a levelező listára. Jelentkezni mindig a megadott e-mail címre kell!

A foglalkozáson való részvételhez nem kell elvégezni semmilyen kurzust, a dolgod csak annyi, hogy visszaírj az adott címre (amit a hirdetményben találsz) és a szervező vissza fog neked írni, hogy befértél-e még a keretbe vagy sajnos várnod kell a következő foglalkozásig, mert beteltek a helyek. Általában 8 – 10-en szoktunk ovit látogatni. A „rendelés” 2-3 órát tart. A találkozási hely illetve időpont mindig az adott hirdetményben van leírva pontosan, ez a foglakozás helyétől függ.

A foglalkozásokon hasznos, ha hoztok magatokkal fehér köpenyt, fonendoszkópot!

FONTOS! A Teddyzés időpontjának kihirdetése mindig minimum 1 héttel az esemény előtt történik. Ha utólag közbejön valami, légy szíves szólj az adott koordinátornak maximum 1 nappal előtte, hogy a helyedet más betölthesse, és ne várjanak rád hiába. Ha kevesebb, mint 48 órával a foglalkozás előtt mondod vissza, sajnos a foglalkozásért járó pontok felét levonjuk a pontjaidból. Ezt azért kell sajnos alkalmaznunk, mert nagyon kellemetlen az oviknak aznap reggel visszamondani a foglalkozást.

Minden Teddy foglalkozásért 45 percenként 1,5 pont jár. Egyéb esetben, egész napos programok esetén óránként 1 pont jár. Ha már részt vettetek legalább három alkalmon ti is szervezhettek önállóan ovit, amiért természetesen plusz 2 BOE pont jár.

I., II. éves hallgatóknak is nagyon örülünk! 🙂 Igaz akkor még nem lehet felhasználni a pontokat a szakmai cseregyakorlatra, de a munkának beérik a gyümölcse, mert a pontok évről-évre tovább vihetők. Ha valaki nem tudna utazni, vagy nem szeretne akkor is átvihetők a pontok a következő évbe.

Remélem minél hamarabb találkozunk a foglalkozásokon!

Deák Nikolett, Teddy Maci Kórház