Közgyűlés

Helyszín: BOE Iroda, Budapest Ferenc tér 15

Dátum: 2019.11.19.

Kedves BOE tagok!

Sok szeretettel meghívunk következő, 2019. november 19-én, kedden 17:45-kor kezdődő, a BOE Ferenc téri irodájában tartandó Közgyűlésünkre.
Napirendi pontok:

1. Vezetőségi tagok megválasztása
2. Egyéb

Határozatképtelenség esetén a Közgyűlést 2019. november 19-én 18 órai kezdettel hívjuk össze, azonos helyszínen, azonos napirendi pontokkal, amely a megjelentek számától függetlenül határozatképes.

Jelenleg a következő vezetőségi posztok betöltetlenek:
1. Kommunikációs és informatikai felelős
2. Oktatásügyi felelős
3. Irodavezető

A jelenleg üres tisztségre pályázatot írunk ki, az új tisztségviselőket a Közgyűlés választja meg az érvényes pályázatot benyújtott jelöltek közül.

Érvényes pályázatnak minősül az a pályázat, amely tartalmazza a jelölt önéletrajzát, az Egyesületben végzett korábbi munkáját, fő célkitűzéseit és megvalósítandó terveit a következő időszakra vonatkozóan, valamint amelyet 2019. november 17., vasárnap, 23.59 beadási határidő előtt elektronikusan az Egyesület hivatalos e-mail címére (boe@humsirc.hu), valamint papír alapon, a jelölt aláírásával ellátva az Egyesület székhelyére a BOE Elnökség feliratú fakkba (1089, Budapest, Nagyvárad tér 4. Hallgatói Centrum) eljuttattak.

Az érvényesnek megítélt pályázatokat a pályázati határidő lejárta után tesszük közzé. A vezetőségi tagokat a közgyűlés választja titkos szavazással.

A Közgyűlés befejeztével vezetőségit tartunk azonos helyszínen, amelynek napirendi pontjai:

1. Koordinátorok választása:
Külügyi koordinátor, Drog-Alkohol-Dohányzás szekció koordinátor
2. Egyéb

A jelenleg üres tisztségre pályázatot írunk ki, az koordinátorokat a Vezetőség választja meg az érvényes pályázatot benyújtott jelöltek közül.

Érvényes pályázatnak minősül az a pályázat, amely tartalmazza a jelölt önéletrajzát, az Egyesületben végzett korábbi munkáját, fő célkitűzéseit és megvalósítandó terveit a következő időszakra vonatkozóan, valamint amelyet 2019. november 17., vasárnap, 23.59 beadási határidő előtt elektronikusan az Egyesület hivatalos e-mail címére (boe@humsirc.hu). A koordinátori posztokkal kapcsolatos kérdésekkel az adott szekció felelősét keressétek!

Sok szeretettel várjuk minden tagunkat a Közgyűlésen, és az azt követő Vezetőségi ülésen.

Vissza az Eseménynaptárba