Betűméret: A A A

Tübingen

Újabb örömhírrel érkezünk! Az idei év második twinning programját Tübingennel együtt szerveztük. Festői tájak és megannyi kultúra vár az egyébként Németország egyik legkiválóbb orvosi karát magáénak mondható városban. Hajókázz a Neckar folyón vagy nézelődj az óvárosban és vegyél részt felejthetetlen közösségi programokon a University of Tübingen hallgatóival.

A csereprogram két részletben zajlik:

2018. március 29-április 4. között a német hallgatók látogatnak el Budapestre

2018. április 9-15. között pedig a magyar hallgatók látogatnak ki Tübingenbe

Ha felketette éreklődésedet ez a lehetőség, akkor jelentkezz az alábbi form kitöltésével, illetve írj egy motivációs levelet (kb. 200-250 szó, angol nyelven) az budapestATemsa-europe.eu  email címre. A twinning programban való részvételhez BOE tagság és folyékony angol nyelvtudás szükséges.

A Twinning programok általános leírását és feltételeit itt találod.

Jelentkezni pedig itt tudsz.

A jelentkezési határidő: 2018. január 21. 12:00

A kiválasztási folyamat során felmérjük a jelentkezők motiváltságát, aktivitását és megpróbálunk képet alkotni arról, hogyan fog helyt állni a projekt során. Az eredményekről e-mailben értesítjük a résztvevő hallgatókat legkésőbb 2018. január 14-ig.

Biztosítékként 15.000 forint letéti díjat kérünk 2018. január 21-ig (hétfő) minden résztvevőtől, amelyet a program végén visszakap, amennyiben elszállásolta twin-jét. A letéti díj befizetésével kapcsolatos további információkat a jelentkezési folyamat lezárulta után a sikeres pályázókkal tudatjuk.

 

Ha kérdések merültek fel bennetek, az alábbi e-mail címen szívesen válaszolok!

Eredményes pályázást kívánok!

 

Török József

EMSA felelős