Betűméret: A A A

Tübingen

Ismét lehetőségetek nyílik Németországba látogatni egy hét szakmai és kulturális feltöltődésre. Festői tájak és rengeteg élmény az egyébként Németország egyik legkiválóbb orvosi karát magáénak tudó városban. Hajókázz a Neckar folyón vagy nézelődj az óvárosban és vegyél részt számos, a hazai egyetemeken nem elérhető szakmai programon a Tübingeni Egyetem hallgatóival.

 

A csereprogram két részletben zajlik:

  1. szeptember 24-30. között a német hallgatók látogatnak el Budapestre
  2. október 4-11. között pedig a magyar hallgatók látogatnak ki Tübingenbe

 

Ha felketette érdeklődésedet ez a lehetőség, akkor jelentkezz az alábbi form kitöltésével és küldj egy motivációs levelet (kb. 200-250 szavas, angol nyelven) az budapest@emsa-europe.eu email címre. A twinning programban való részvételhez BOE tagság és folyékony angol nyelvtudás szükséges. Ha még nem vagy BOE-tag, de úgy érzed, ez a projekt neked való, keress meg a fenti e-mail címen!

 

Regisztrációhoz kattints ide.

A Twinning programok általános leírását és feltételeit pedig itt találod.

 

A jelentkezési határidő: 2018 augusztus 3. 23:59

 

A kiválasztási folyamat során figyelembe vesszük a jelentkezők motiváltságát, aktivitását, továbbá a BOE-pontok számát is. Az eredményekről e-mailben értesítjük a résztvevő hallgatókat legkésőbb 2018. augusztus 10-ig.

 

Biztosítékként 15.000 forint letéti díjat kérünk a visszajelzés után minden résztvevőtől, melyet legkésőbb augusztus 15-ig (szerda) kell befizetni. Az összeget a résztvevők a program végén visszakapják, ha a twinek elszállásolása megtörtént. A letéti díj befizetésével kapcsolatos további információkat a jelentkezési folyamat lezárulta után a sikeres pályázókkal tudatjuk.

 

Ha kérdések merültek fel benned, az alábbi fenti címen szívesen válaszolok!

 

Eredményes pályázást kívánok!

 

Török József

EMSA felelős